تب کریمه کنگو در کمین رستورانهای بین راهی
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا از میزان، محمد حسین عزیزی گفت: بیماری تب کریمه کنگو در کشور شایع شده است که بر اثر ارتباط مستقیم با دام به انسان منتقل میشود بنابر این علاوه بر قصابان و کارگران کشتارگاه در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی امکان انتقال بیماری به دامداران و مردم عادی نیز وجود دارد.
وی افزود: با توجه به شرایط ایجاد شده در کشور مبنی بر انتشار تب کنگو در شهرهای مختلفی چون اصفهان و ایرانشهر سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه میشود مصرف گوشتهای گرم و تازه ذبح شده، جگر و کلیه های گوسفندان جدا خودداری کنند و تمامی محصولات گوشتی مربوط به دام را از کشتارگاهها و قصابی های مجوز دار تهیه کنند.
وی خاطرنشان کرد: برخی از رستورانهای داخل وبالاخص خارج از شهر برای جلب مشتری اقدام به تهیه غذا از گوشتهای تازه ذبح شده میکنند که در این شرایط بحرانی این عمل میتواند خطرناک ومنجر به انتشار بیماری در کشور شود بنابر این ضمن تأکید بر نظارت های دقیقتر وزارت بهداشت بر این اماکن به مردم هشدار جدی داده میشود که تا مهار شدن کامل بیماری اصول ایمنی لازم را رعایت کنند.
وی افزود: بر طبق آزمایشهای انجام شده جگر و کلیههای گوسفند به عنوان منبع ذخیره بیماری تب کریمه کنگو محسوب می شود بنابر این استفاده از امعاء واحشاء گوسفندان تازه ذبح شده تا اطلاع ثانوی پرهیز شود.
عزیزی گفت: در شرایطی که بیماری تب کریمه کنگو توسط دامهای وارداتی در کشور شایع شده است این اطمینان به مردم داده میشود که گوشتهای استرالیایی وارد شده توسط دولت از سلامت کامل برخوردار بوده وبا نظارت وزارت بهداشت در کشوراسترالیا ذبح شدهاند و بنابر شرایط بهداشتی و عدم وجود بیماریهای دامی در این کشورهیچ گونه نگرانی نسبت به گوشتهای وارداتی وجود ندارد.
انتهای پیام/