صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۶

با MetaLimbs، کارآگاه گجت واقعی شوید + ویدئو

شاید گاهی برایتان پیش آمده باشد که هنگام انجام کاری بوده‌اید و انگار دست کم آورده‌اید و در آن شرایط آرزو کردید ای کاش دست اضافه داشتم. محققان با ابداع یک جفت دست اضافه، این امکان را فراهم کرده‌اند که در مواقع لزوم به کمک افراد بیاید.
کد خبر : 183796

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از گزیمگ، تصور کنید مشغول تایپ کردن هستید و با دست سومتان فنجان قهوه را بلند کرده و جرعه‌ای از آن می‌نوشید یا هنگام درست کردن غذا، کتابی در دست می‌گیرید و می‌خوانید.


گروهی از مهندسان ژاپنی دست سومی به نام MetaLimbs ابداع کرده‌اند که شامل مجموعه‌ای از بازوهای رباتیک است که با پا و زانو کنترل می‌شود. محققان دانشگاه توکیو در آزمایشگاه «اینامی» توانستند طی مطالعات فراوان، محدودیت اندام‌ها را در انسان با راه‌حلی مهندسی حل کنند.



دست سوم MetaLimbs مجموعه‌ای از بازوهای رباتیک است که در قسمت زیرین بازوهای انسان قرار می‌گیرد و از طریق حسگرهای متصل به پای فرد قابل کنترل است. توپ‌های ردیاب موقعیتی روی زانوها و پاها، حرکت این بازوی اضافی را کنترل می‌کنند. علاوه بر این، در ناحیه انگشتان پا نیز دستگاهی مانند جوراب روی پا قرار می‌گیرد و کاربر با حرکت دادن انگشتان پا، نحوه گرفتن اشیاء را با این دست رباتیک کنترل می‌کند.



همچنین حسگرهای لمسی روی دست‌های ربات تعبیه شده است که نیروی بازخوردی را روی پا ایجاد می‌کند به طوری که به عنوان مثال، زمانی که توپی با انگشت دست رباتیک برخورد می‌کند، حسگر مربوط به آن روی پا نیز تکان می‌خورد. این دست رباتیک به گونه‌ای طراحی شده است که کاربر در حالت نشسته می‌تواند از آن استفاده کند اما در حالت ایستاده نیز بسته به نوع کاری که می‌خواهد انجام دهد، می‌توان بعضی کارها را انجام داد.



البته در حال حاضر از این دست سوم رباتیک نمی‌توان برای انجام کارهای ظریف و حساس مانند خاراندن چشم استفاده کرد و زمان لازم است تا محققان بتوانند این دست را پیشرفته‌تر کنند.







مترجم: ندا اظهری


انتهای پیام/

برچسب ها: ندا اظهری
ارسال نظر