صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۶ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۶
معاون توسعه صادرات کالا و خدمات سازمان توسعه تجارت ایران:

صادرات صنایع غذایی در سال گذشته 8 درصد افزایش یافت

معاون توسعه صادرات کالا و خدمات سازمان توسعه تجارت ایران گفت: صادرات صنایع غذایی در مقایسه با 12 ماهه سا ل 94،‌ با افزایش هشت درصد در ارزش به 5,2077 میلیون دلار و از لحاظ وزنی به 4,1178 هزار تن رسید.
کد خبر : 182777

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط‌عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، محمدرضا مودودی معاون توسعه صادرات کالا و خدمات سازمان توسعه تجارت ایران با تأکید بر اینکه از لحاظ وزنی، بنادر ما بیش از آنکه وارداتی باشند، صادراتی هستند، آمار صادرات را غرور آفرین خواند و افزود: محصولات لبنی، شیرینی و شکلات و کنسروهای ایران به بیش از 80 کشور دنیا صادر می‌شود و از این رو صنعت غذا، به دلیل ایجاد ارزش افزودۀ بیشتر نسبت به محصولات کشاورزی مزیت بالاتری در صادرات دارند و از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد محسوب می‌شود.


معاون توسعه صادرات کالا و خدمات به صادرات محصولات صنایع غذایی کشور طی دوازده ماهه سال 1395 در مقایسه با سال 1394 اشاره کرد و تصریح کرد: در این بازۀ زمانی صادرات صنایع غذایی با افزایش 8درصد در ارزش به 5,2077 میلیون دلار و از لحاظ وزنی به 4,1178 هزار تن رسیده است.


مودودی با ذکر نمونه‌ای از آمار عملکرد صادرات محصولات صنایع غذایی طی دوازده ماهه سال 1395 اعلام کرد: روند صادرات فرآورده‌های لبنی 19درصد، روغن نباتی 6,15درصد، اسانس و عرقیات 6,16درصد و همچنین خوراکی‌های گوناگون 4,14درصد رشد را نشان می‌دهند.


وی با تشریح تغییرات در ساختار سازمان توسعه تجارت ایران گفت: ساختار جدید سازمان توسعه تجارت ایران بر اساس کالا و کشور تنظیم شده و هدف این است که هم استان‌ها و هم بخش خصوصی نقشی پر رنگ‌تر در تصمیم‌گیری و مشارکت داشته‌ باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر