اسپیسایکس موشک سنگین را روی سکو میبرد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Engaget، بارها هر روز سنگینتر میشوند و رویای پرواز به دوردستتر، انسان را وادار میکند که توشهای بزرگتر با خود بردارد. رفتن به مریخ و فراتر از آن، با سرعت فعلی نزدیک به هفت ماه زمان لازم دارد و فکر اینکه چیزی را جا گذاشته باشید و بخواهید با پرواز بعدی برایتان بفرستند، اصلا میسر نیست.
مشکلاتی از نوع آنچه در بالا گفته شد و البته نیاز به تجهیزاتی کامل، موجب شده است که شرکت اسپیسایکس به فکر یک باربر سنگین برای سفرهای فضایی باشد و برای این منظور موشک «فالکون سنگین» را طراحی کرده است.
این موشک که بر پایه همان فالکون 9 است، توانی سه برابر آن دارد و در واقع از سه فالکون 9 تشکیل شده است. دو پیشرانه آن از موشکهایی است که بازسازی شدهاند و قبلا در سفرهای فضایی از آنها استفاده شده است.
اسپیسایکس طی هفتههای اخیر سه قسمت فالکون سنگین را جداگانه روی سکو آزمایش کرده و از نتیجه کار راضی بوده است. بنابر توییت ایلان ماسک، بهزودی ویدئوی آزمایش موشک کامل فالکون سنگین منتشر میشود. این موشک توان حمل باری به وزن 56 تن به خارج از میدان جاذبه زمین را دارد و هیچ موشکی تا امروز همپای آن ساخته نشده است.
دو بوستر جانبی موشکی که در حال حاضر در حال آزمایش است، قبلا برای نصب ماهوارههای تلکام 8 در مدار مورد استفاده قرار گرفته و با موفقیت توانسته است روی زمین فرود آید. در صورتی که اسپیسایکس موفق شود فالکون سنگین را به ناوگان فضایی خود بیفزاید، میتواند بارهایی به وزن ایستگاه فضایی بینالمللی و مواد مورد نیاز آن به مدت یک سال را در یک پرواز به مدار برساند. از این قابلیت برای پشتیبانی سفرهای فضایی طولانی و ساخت یک ایستگاه میانراهی برای سفر به مریخ، استفاده خواهد شد.
مترجم: محمدرضا احمدینیا
انتهای پیام/