صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۱ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۶

برگزاری جلسه تخصصی تجربیات بازآفرینی استان قم

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان قم اعلام کرد: نشست تخصصی هم‌اندیشی تجربیات بازآفرینی شهری استان قم برگزار شد.
کد خبر : 182344

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان قم فهیمه فتاحی در جلسه تخصصی هم‌اندیشی تجربیات بازآفرینی شهری استان قم که با حضور معاون امور عمرانی استانداری قم و در محل خانه لاجوردی زاده برگزار شد، گفت: به منظور بهره‌مندی از نظرات صاحب‌نظران شهری، برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور مدیران شهری، اعضای ستاد استانی بازآفرینی پایدار شهری و متخصصین شهرسازی؛ در دستور کار اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان قم قرار دارد.


رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان قم اظهار کرد: در این جلسه سازمان زیباسازی، نوسازی و بهسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) و معاونت معماری و شهرسازی شهرداری اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های مدنظر خود را تشریح نمودند.


فتاحی افزود: همچنین در این نشست مهندسان مشاور عمارت خورشید به کارفرمایی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران و اداره کل راه و شهرسازی استان، به تبیین طرح مرمت خانه لاجوردی‌زاده و مطالعات گذر باغ پنبه در ٣ فاز پرداختند.


وی اشاره کرد: ارائه مطالعات جامع قم با دیدگاه شهرنگر توسط مهندسین مشاور طرح و معماری از دیگر بخش‌های این نشست مشترک بود.


رئیس اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل راه و شهرسازی استان قم ضمن بیان این‌که اولین دفتر تسهیل‌گری استان قم در محله باغ پنبه و در خانه تاریخی لاجوردی‌زاده ایجاد شده است، توضیح داد: خانه تاریخی لاجوردی‌زاده در سال ۱۳۹۴ و به همت شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به تملک دولت درآمد. زمان ساخت این بنا مربوط به اواخر دوره قاجار می‌باشد که با مساحت عرصه ٦٩٠ مترمربع و اعیان ٤٥٠ مترمربع در دو طبقه زیرزمین و اول به همت استاد حسن بنا، معمار شهیر بنا گردیده است.


فتاحی در پایان تأکید کرد: برگزاری این نوع نشست‌ها موجب آشنایی هرچه بیشتر با مجموعه اقدامات صورت گرفته در بافت تاریخی و فرسوده شهر قم و توجه به اصول توانمندسازی و مشارکت اجتماعی مردم و نهادهای توسعه‌گر محلی می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر