همکاری دانشگاههای شهیدبهشتی و سنپترزبورگ در فناوریهای آب شیرینکن و تولید انرژی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابطعمومی دانشگاه شهیدبهشتی، هیاتی از دانشگاه شهید بهشتی شامل دکتر بهروز ابطحی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، دکتر امیرسعید شیرانی، مدیر همکاریهای علمی بینالمللی و دکتر فریبرز مسعودی، معاون پژوهشی دانشکده علوم زمین به ریاست دکتر سیدحسن صدوق، سرپرست دانشگاه، با سفر بهشهر سنپترزبورگ روسیه از بخشی از امکانات مراکز پژوهشی دانشگاه پلیتکنیک سنپترزبورگ روسیه (دانشگاه پترکبیر) بازدید کردند.
این هیات از مجتمع مرکزی تحقیقات کاربردی دانشگاه سنپترزبورگ که در آن یکی از 100 قویترین ابررایانه جهان قرار دارد، بازدید کردند، این مجموعه پژوهشی مجهز به امکانات بسیار پیشرفته در حوزه فناوری ارتباطات است.
همچنین جلسه مشترک هیات رئیسه دو دانشگاه تشکیل و دو طرفعلاقهمندی خود را به گسترش همکاریها و شروع روابط علمی ابراز و امکانات و قابلیتهای موجود در دانشگاههای خود را ارائه کردند. همکاری در زمینه فناوریهای آب شیرینکن و تولید انرژی مورد تاکید دو طرف قرار گفت.
دانشگاه پلیتکنیک سنپترزبورگ اولین دانشگاه جامع فنی مهندسی فدراسیون روسیه با بیش از ۱۲۵ سال قدمت، ۳۵ هزار دانشجو و حدود 5000 دانشجوی خارجی است. این دانشگاه با بیش از 2000 عضو هیأت علمی، یکی از مشهورترین و بزرگترین دانشگاههای فنی مهندسی در فدراسیون روسیه است.
سیدحسن صدوق، سرپرست دانشگاه شهید بهشتی، "ریاست کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاریهای علمی بینالمللی با کشور روسیه" را نیز عهدهدار است. گسترش همکاریهای علمی بینالمللی و استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای مراکز علمی و دانشگاهی ایران برای توسعه و تحکیم دیپلماسی علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران با فدراسیون روسیه، از وظایف و اهداف این کارگروه ملی است و سفر هیئت دانشگاه شهید بهشتی به کشور روسیه در همین چارچوب انجام شده است.
انتهای پیام/