صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۷ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۶

کمک درمانی صندوق بازنشستگی به ۲۴ هزار بازنشسته دارای بیماری صعب‌العلاج

مدیرکل برنامه‌ریزی و مدیریت سیستم‌های صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ۲۴ هزار نفر از بازنشستگان مشترک این صندوق از بیماریهای صعب العلاج رنج می برند که صندوق در قالب بیمه تکمیلی درمان، تاحد امکان بدون در نظر گرفتن سقف هزینه به آن‌ها کمک می کند.
کد خبر : 181709

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از صندوق بازنشستگی کشوری، بهروز انتظاری در نشست هم اندیشی «جایگاه بازنشستگی در نظام تامین و رفاه اجتماعی» در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران افزود: از آنجایی که صندوق بازنشستگی کشوری امکان همسان سازی یک باره حقوق بازنشستگان را ندارد، تلاش کرده بدون کمک دولت، خدماتی از قبیل کمک‌های نقدی بلاعوض، بیمه عمر و حوادث و بیمه تکمیلی درمان را از محل بودجه خود ارائه دهد.


وی ادامه داد: همچنین اعزام بازنشستگان و موظفین به تورهای سیاحتی و زیارتی، پرداخت وام ضروری، برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی و تاسیس خانه‌های امید در سراسر کشور از محل بودجه صندوق برای افزایش رفاه بازنشستگان انجام می‌شود.


انتظاری با بیان اینکه جامعه حقوق بگیران صندوق بازنشستگی کشوری ۶۹ درصد مرد و ۳۱ درصد زن هستند، افزود: یک میلیون و ۳۴۰ هزار نفر بازنشسته و خانواده بازنشستگان متوفی، حقوق بگیر صندوق بازنشستگی کشوری محسوب می‌شوند؛ به طوری که وزارت آموزش و پرورش با ۷۶۰ هزار حقوق بگیر ۵۸ درصد از حقوق بگیران صندوق را تشکیل می‌دهد.


وی با اشاره به پوشش حمایتی 95درصدی صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: یکی از چالش‌های اصلی صندوق بازنشستگی کشوری کاهش پوشش حمایتی به زیر عدد یک است که بر اساس تجربیات بین المللی یک صندوق بازنشستگی پایدار، دارای نسبت پشتیبانی ۳ و در سطح مطلوب‌‌تر ۶ تا ۷ است.




انتهای پیام/

ارسال نظر