صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۹ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۶
رویدادهای دانشگاهی؛

اخبار کوتاه از واحدهای اسفراین،‌ فسا، تهران شرق، نطنز، مراغه و کازرون

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی، کارگاه مقاله نویسی برگزار کرد.
کد خبر : 181354

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد اسفراین درباره لزوم تشکیل کارگاه‌های آموزشی گفت: «یکی از ملزومات فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیات علمی و دانشجویان، انتشار مقاله در مجله های علمی پژوهشی و ژورنال های بین المللی است، از اینرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین نسبت به برگزاری کارگاه آموزش مقاله نویسی ویژه استادان و دانشجویان اقدام کرده است.»


حمید دارابی درباره هدف از برگزاری کارگاه مقاله نویسی اظهار کرد: «این کارگاه با هدف افزایش دانش لازم برای فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی و نوشتن مقاله به زبان فارسی و مقالات ISI با اسلوب و روش صحیح برگزار شده است.»


وی با توجه به استقبال چشمگیر دانشجویان از این کارگاه افزود: «این کارگاه توسط دو نفر از استادان هیأت علمی واحد که بیشترین تعداد مقاله را در سال چاپ کرده اند، تدریس می شود.»


دارابی درباره موضوعات کارگاه مقاله نویسی خاطرنشان کرد:« عمده مطالب مطرح شده توسط مدرسین این گروه عبارتند از؛ انواع مقاله، تعریف های آن، ساختار مقاله، روش تحقیق، معیار یک مقاله مناسب، ساختارو چکیده مقاله، قواعد املایی و...»


کارگاه آموزشی مقاله نویسی با حضور تعدادی از دانشجویان و استادان در رشته های مختلف امروز 1 خرداد سالن آمفی تئاتردانشگاه آزاد اسلامی واحد اسفراین برگزار شد.


ساعت فرهنگی


در ساعت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا سه برنامه برای استادان، کارکنان و دانشجویان با عنوان «آموزش ماساژ درمانی» با تدریس مرادی ویژه خواهران، تکنیک‌های صنایع دستی با تدریس «دستان» در دانشکده ادبیات و مهارت های فرزندپروری با تدریس دکتر کلانتری در تالار غدیر دانشکده فنی مهندسی این دانشگاه انجام شد.


جلال کلانتری در این جلسه به بیان اصول عمده مهارت‌های فرزندپروری پرداخت و مزایای آموزش مهارت فرزندپروری را شامل: افزایش رضایت والدین، کاهش سوء رفتار با کودکان،کاهش افسردگی و استرس والدگری، افزایش تعامل مثبت والدین با فرزندان، کاهش تعارض والدین در مورد روش تربیت فرزندان، تغییرات مثبت در درک و رفتار والدین از نقش والدگری دانست.


وی اصول فرزندپروری را آماده کردن یک محیط امن و مورد علاقه، ایجاد محیط سازنده برای یادگیری، استفاده از انضباط قاطعانه، داشتن انتظارات واقع بینانه و مراقبت از خود به عنوان پدر و مادر برشمرد و در پایان حاضران را به یاد گیری این اصول تشویق و ترغیب کرد.


تشریح آسیب به خود و راهکارهای مدیریت آن


به همت دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان و با همکاری گروه تخصصی روانشناسی کارگاه آموزش با عنوان «آسیب به خود و راهکارهای مدیریت آن» ویژه دانشجویان گروه روانشناسی در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شرق برگزار شد.


مدیر برنامه‌ریزی و اقتصاد دانش‌بنیان واحد تهران شرق بیان کرد: «هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان خصوصا دانشجویان رشته روانشناسی با معضلات و مشکلات فرهنگی، اجتماعی است که سبب آسیب به خود فرد و جامعه می شود.»


فردین افرازه افزود: «مدرس این دوره دکتر مروارید احدی از اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی بود که درباره معضلات اجتماعی همچون اعتیاد، استرس، فضاهای مجازی، اینترنت و ... به بحث و گفتگو پرداخت.»


برای همه شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی گواهینامه معتبر صادر می شود.


نمایشگاه تایپوگرافی


نمایشگاه پوستر و تایپوگرافی از آثار دانشجویان رشته گرافیک برگزار شد. در این نمایشگاه که تعداد 30 اثر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز به نمایش گذاشته شد، آثار مربوطه به سرپرستی مهندس دوازده امامی در ابعاد مختلف با تکنیک تایپوگرافی و بهره گیری از طرح‌های متنوع و در موضوعات مختلف در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفت.


تایپوگرافی یا همان حروف‌نگاری، هنری است که هنرمند با استفاده از هنر خط، طرح‌های گرافیکی و مفهومی خلق می کند. «دوازده امامی» هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی با رشته گرافیک وارتباط تصویری بیان کرد .


نمایشگاه تایپو گرافی از تاریخ 27 اردیبهشت به مدت یک هفته در ساختمان پیامبر اعظم(ص) دانشگاه برای علاقه‌مندان دایر است.


دوازده امامی از اعضای هیأت علمی گروه هنر و گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز است.


نمایش میلیونی قدرت مشارکت انقلابی مردم


رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد مراغه گفت: «مردم انقلابی ایران اسلامی با حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی باردیگر اقتدار و اتحاد مثال زدنی خودشان را به نمایش گذاشتند.»


دکتر محمدرضا ولیلو با تبریک پیروزی مردم در انتخابات 29 اردیبهشت گفت:« مردم با حضور میلیونی خود بار دیگر رفراندم آری به نظام جمهوری اسلامی و پایبندی به آرمانهای راستین امام خمینی (ره) و پیروی از مقام عظمای ولایت را به برگزار کردند.»


وی افزود:«انتخابات عرصه بروز و ظهور صریح و روشن خواسته‌های مردمی است و نتیجه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات آزاد کشور خود به دنیا نشان می‌دهند که دوست دار کشور خود، نظام خود و مسئولان هستند و با تمام تنوع سلیقه‌ها، روش‌ها و برنامه‌ها، حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.»


رئیس واحد مراغه با توجه به نقش اطلاع رسانی رسانه‌ها و حضور مؤثر دانشگاهیان، عالمان و فرهیختگان جامعه در این انتخابات، گفت: «نقش عالمان و فرهیختگان جامعه در حوزه روشنگری و آگاهی‌رسانی به مردم بسیار مهم و اثرگذار بود و الحق این قشر در این انتخابات نیز به وظیفه حود به نحو احسن عمل کردند .»


ولیلو ابراز امیدواری کرد که همگان در راستای توسعه کشور، رفع نقص‌ها، محرومیت‌زدایی، ارتقاء اعتبار بین المللی، و مدیریت جهادی، اقتصادی کشورعزیزمان ایران اسلامی گام بردارند.


کارگاه آموزشی استفاده از پایگاه علمی


معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از برگزاری کارگاه آموزشی استفاده از پایگاه علمی Clinical key و دیتا بیس دراین واحد خبر داد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مختار مختاری گفت: «با هدف استفاده بیشتر اعضای هیات علمی و نیز دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی در واحد کازرون، کارگاه آموزشی استفاده ازپایگاه علمی Clinical key و دیتا بیس با استقبال جمع کثیری ازاستادان و مربیان رشته های مختلف علوم پزشکی درسالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید.


مختاری افزود: «این کارگاه از سوی نماینده و مدرس شرکت مربوطه، مهندس نگین الله یار صورت گرفت.»


معاون علوم پزشکی واحد کازرون تاکید کرد: «برقرار ماندن و در دسترس بودن این پایگاه علمی منوط به استفاده بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی از این پایگاه علمی است که در این مورد باید اقدامات لازم انجام شود.»


مسابقات شفاهی قرآن و عترت


همزمان با سایر واحدهای دانشگاهی بیست و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در بخش شفاهی در رشته های قرائت ، حفظ و اذان دردانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.


مسئول کانون قرآن و عترت واحد تهران شرق در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا،‌ بیان کرد: «مرحله مقدماتی بخش شفاهی بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان با حضور فعال شرکت‌کنندگان در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.»


تیمور زندی افزود: «این مسابقات در دو روز بصورت جداگانه برای برادران و خواهران انجام پذیرفت. داوران این مسابقات در بخش آقایان سید حسین موسوی بلده، شهرام یادگاری و شهروز یادگاری از قاریان و داوران بین المللی بودند که هر کدام سابقه اعزام به کشورهای متعدد برای قرائت و داوری در مسابقات بین المللی را در کارنامه خود دارند. دکتر محمد عبادی حافظ کل قرآن کریم و از اساتید دانشگاه و پژوهشگر قرآنی نیز داور بخش حفظ این مسابقات بودند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر