صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶

معرفی گروه‌های بر‌تر شانزدهمین دوره مسابقات آشپزی دانشجویی در واحد دامغان

شانزدهمین دوره مسابقه آشپزی «کدبانوی خوابگاه» به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی واحد دامغان در خوابگاه‌ دانشجویی حضرت زینب(س) برگزار شد.در این دوره از مسابقات 50 دانشجو در گروه‌های دونفره به رقابت پرداختند و گروه‌های منتخب از سوی هیأت داوران معرفی و جوایز خود را دریافت کردند.
کد خبر : 181218

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان با اعلام این خبر گفت: «همزمان با هفته خوایگاه، مجموعه‌ای از مسابقات با هدف ارتقای سطح مهارت‌های زندگی در این واحد برگزار می‌شود که با توجه به سابقه ده ساله، بخش مسابقات آشپزی با همان شور و حال سال‌های قبل برگزار شد.»



داود داداش نژاد اظهار کرد: «هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد فرصت رقابت و بروز همدلی در بین دانشجویان و ترغیب آنان به استفاده از غذاهای ایرانی و محلی مناطق مختلف ایران و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده‌ی بازاری است که مضرات آن برای همگان آشکار است.»


معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان با توجه به هنر دانشجویان ساکن خوابگاه در مقوله آشپزی، گفت: «این گروه از دانشجویان به علت حضور در محیط‌‌های دوستانه و صمیمی و دوری از خانواده با تجربیات همدیگر در زمینه آشپزی آشنا می‌شوند و این امر باعث اشاعه فرهنگ استفاده از غذاهای محلی و آشنایی بیشتر دانشجویان با فرهنگ‌های غنی ایرانی در محیط خوابگاه خواهد بود.»



انتهای پیام/

ارسال نظر