صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۶ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶

مایکروسافت هولوگراف را به عینک معمولی رساند + ویدئو

تشکیل تصویر هولوگرافیک واقعی توسط یک عینک معمولی که مایکروسافت طراحی کرده است، گام تازه‌ای برای واقعیت افزوده محسوب می‌شود.
کد خبر : 181171

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به‌ نقل از MicrosoftResearch، تصویر هولوگرافیک یک تصویر مجازی‌ است که با پرتوهای لیزری ایجاد می‌شود و توسط یک تجمیع‌کننده الکترونیک-اپتیکی، به‌صورت تصویر نمایش داده و قابل مشاهده خواهد شد.


تاکنون هیچ یک از محصولاتی که با نام هولوگراف به بازار ارائه شده‌اند به معنای واقعی چنین تکنولوژی‌ای نداشتند و حتی هولولنز هم فقط یک نام بود اما عینک جدید مایکروسافت این ویژگی را دارد. متخصصان این غول تکنولوژی موفق شدند کریستال مایع و تجهیزات اپتیک جمع‌آوری نور مانند آینه و لنز را در چارچوب یک عینک معمولی جا دهند و فقط تجهیزات الکترونیک نیازمند یک قاب بیرون از چارچوب اصلی خواهد بود.


تصویر حاصل از این تکنولوژی که با عینک دیده می‌شود، در رده تصاویر واقعیت افزوده طبقه‌بندی شده است و می‌تواند آینده رشته‌هایی مانند جراحی، معماری، طراحی و دیگر رشته‌های این‌چنین را دستخوش انقلاب کند. مهم‌ترین ویژگی این اختراع تازه این است که می‌توانید آن را بدون مزاحمت وزن تجهیزات روی سر، تمام روز به چشم بزنید و احساس خستگی هم به شما ندهد.


دو مشکل اصلی امروز این اختراع این است که برای چشم‌های مشکل‌دار مانند آستیگمات باید اصلاحات لنزی و پوشش خطای دید انجام شود و از سوی دیگر تجهیزات ساخته شده فعلی فقط برای نمایش تصاویر از یک جهت کاربرد دارد و تصاویر پویا هنوز قابل نمایش نیستند اما مایکروسافت اعلام کرده این اختراع صرفا یک گام در مسیر توسعه است و قصدی برای ارائه آن به شکل فعلی در بازار ندارد پس باید تا رسیدن به وضعیت قابل قبول صبر کنیم.





مترجم: محمدرضا احمدی‌نیا


انتهای پیام/

ارسال نظر