صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴
یک پروفسور اورولوژی:

دفع بیش از حد پروتئین از طریق ادرار، باعث ورم بدن می‌شود

یک پروفسور اورولوژی، عنوان کرد: دفع بیش از حد پروتئین از طریق ادرار باعث تورم پاها، دست‌ها، پف صورت و زیر پلک‌ها می‌شود و بیمار در هنگام ادرار متوجه کف بیش از حد در ادرار می‌شود.
کد خبر : 18064

پروفسور سیاوش فلاحت‌کار در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه دفع بیش از حد پروتئین از کلیه‌ها باعث ورم بدن می‌شود، گفت: دفع پروتئین از کلیه، علل مختلفی دارد که بیماری‌های نسج کلیه از مهم‌ترین عوامل آن هستند، اما باید دانست با شیوع بیماری‌های قند خون یا دیابت و برخی بیماری‌های سیستمیک دیگر نیز کلیه می‌تواند دچار آسیب شوند بنابراین مقدار زیادی از پروتئین از طریق دفع می‌شود.


وی افزود: افراد نرمال نیز به اندازه کمی پروتئین در ادرار دفع‌ می‌کنند، ولی دفع بیش از حد آن از طریق ادرار باعث تورم پاها، دست‌ها، پف صورت و زیر پلک‌ها می‌شود.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه تصریح کرد: هم‌چنین بیماری‌های کلیه که باعث دفع پروتئین می‌شوند گاهی می‌توانند باعث افزایش فشار خون شوند و بیمار دچار علائمی از قبیل سردرد یا خونریزی از بینی شود.


این پروفسور اورولوژی افزود: وجود پروتئین در ادرار گاهی می‌تواند باعث شود که در هنگام ادرار بیمار متوجه کف بیش از حد در ادرار شود.


فلاحت‌کار عنوان کرد: بسیاری از علل دفع پروتئین در ادرار قابل کنترل و درمان است و اگر بیمار به درمان بی‌توجه باشد می‌تواند منجر به اختلال در سیستم بدن و گاهی باعث از بین رفتن اختلال عملکرد کامل کلیه شود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: کاهش سطح پروتئین در بدن به دلیل از دست رفتن آن از طریق ادرار، می‌تواند باعث ضعف عمومی، خستگی زودرس و در نهایت بی‌اشتهایی و عدم توانایی در انجام کارهای روزمره بیمار شود.





انتهای پیام/

برچسب ها: ادرار کلیه
ارسال نظر