صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴

نامه عضو جمعیت «الوفاق» بحرین به رئیس‌جمهوری آمریکا

نماینده سابق پارلمان بحرین در آستانه نشست «کمپ دیوید» به رئیس‌جمهوری آمریکا نامه نوشت.
کد خبر : 18058

به‌گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از پایگاه خبری «مرآة‌البحرین»، «علی اسود» نماینده سابق پارلمان و عضو جمعیت «الوفاق‌اسلامی» بحرین، امروز پنج‌شنبه در آستانه سفر «حمد بن عیسی آل‎خلیفه» پادشاه این کشور به نشست «کمپ‌دیوید»، در نامه‌ای خطاب به «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا نوشت: پادشاه بحرین در حالی به نشست «کمپ‌دیوید» دعوت شده است که وی نتوانسته در این کشور خواسته‎های مسالمت آمیز مردم بحرین را عملی کند.


وی در نامه خود پنج محور اساسی برای گفت‎وگو میان «باراک اوباما» و پادشاه بحرین را بیان و خاطرنشان کرد: آزادی شیخ «علی سلمان» دبیرکل جمعیت «الوفاق الاسلامی» بحرین، «نبیل رجب» رئیس سازمان حقوق بشر و سایر رهبران دینی و سیاسی به‌عنوان محور اصلی در رابطه با کشور بحرین است.


نماینده سابق پارلمان بحرین، بررسی نقض حقوق بشر در بحرین را دومین محور عنوان کرد و افزود: آل‎خلیفه بارها به شیوه‎های گوناگون حقوق بشر را در این کشور نقض کرده است. استفاده از گاز اشک آور، بازداشت کودکان و شکنجه زندانیان بخشی از نقض حقوق بشر در بحرین است.


وی با بیان سومین محور خواسته خود از رئیس‌جمهوری آمریکا تصریح کرد: حکومت آل‎خلیفه به گزارش و توصیه‎های نمایندگان سازمان‎های بین‌المللی حقوق بشر بی‌توجه است. این حکومت در حالی حقوق بشر را نقض می‎کند که سه سال و نیم پیش «شریف بسیونی» رئیس کمیته حقیقت‌یاب در توصیه‎هایی خواستار پایان شکنجه و نقض حقوق بشر در بحرین شده بود.


عضو جمعیت «الوفاق الاسلامی» بحرین چهارمین محور سخنان خود را درخواست برای آغاز گفت‎وگوهای ملی به صورت جدی مطرح و تصریح کرد که آل‎خلیفه حاضر به انجام گفت‎وگوهای ملی به صورت جدی نیست. آنان توصیه‎ و خواست‎های معارضان را نادیده می‎گیرند.


وی آخرین محور سخنان خود را درخواست از حکومت بحرین برای بازگشت وضع کشور به مارس 2011 میلادی خواند و افزود: انقلابیان خواستار بازگشت وضعیت بحرین به قبل از مارس 2011 میلادی یعنی قبل از ورود نیروهای آل‎سعود به خاک کشورشان هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر