صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور خبر داد:

اخذ 2 گواهی کشف جدید در سال 96 در استان‌های کرمان و یزد

در راستای سیاست‌های اکتشافی برای محدوده سرب و روی طلادار در شهرستان ندوشن در استان یزد و ذخیره کانسار پلی‌متال لاطلا در حوالی میدوک در شهرستان شهربابک واقع در استان کرمان مجوز گواهی کشف صادر شد.
کد خبر : 180566

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط‌عمومی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، معاون اکتشاف این سازمان از اخذ 2 گواهی کشف جدید در سال 96 در استان‌های کرمان و یزد توسط این سازمان خبر داد.


به گفته بهروز برنا، در راستای سیاست‌های اکتشافی، بر روی تعدادی از محدوده‌های اکتشافی که قبلا توسط این سازمان از مرحله شناسایی به مرحله اکتشاف عمومی رسیده بود، اکتشافات تکمیلی انجام و منجر به اخذ گواهی کشف شد.


وی افزود: یکی از گواهی کشف‌ها، محدوده سرب و روی طلادار در شهرستان ندوشن در استان یزد، که شامل 649 هزار تن کانسنگ با مجموع عیار6/3 درصد و 169 هزارتن کانسنگ طلا با عیار متوسط 75/1 گرم در تن، حاوی حدود 300کیلوگرم طلا است.


برنا با بیان این‌که گواهی کشف دیگر مربوط به ذخیره کانسار پلی‌متال لاطلا در حوالی میدوک در شهرستان شهربابک واقع در استان کرمان است، خاطرنشان کرد: این محدوده شامل بیش از 5/1 میلیون تن کانسنگ سرب و روی با مجموعه عیار 69/1 درصد، 5/1میلیون تن مس با عیار متوسط حدود 1 درصد، بیش از 5/1میلیون تن کانسنگ طلا با عیار متوسط 86/0 گرم در تن که حاوی 3/1تن طلا بوده و بیش از 5/1میلیون تن کانسنگ نقره با عیار متوسط 5/49گرم در تن که حاوی 75 تن نقره است.


معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور ضمن اشاره به اخذ2 گواهی کشف در استان خراسان جنوبی طی سال 95، تصریح کرد: یکی از این گواهی کشف‌ها مس گیوشاد با ذخیره بیش از 114 هزارتن مس با عیار 25/1 درصد و دیگری آنتیموان شوراب با ذخیره قطعی بیش از 28 هزار تن با عیار 5/1 درصد آنتیموان است که در این ذخیره طلا نیز کانی‌سازی را همراهی می‌کند که طبعاً باید کارهای تکمیلی برای بحث طلا بر روی آن صورت گیرد.


این مقام مسئول ضمن تاکید به سیاست‌ها و تمایل سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در برونسپاری پروژه‌ها به بخش خصوصی خاطرنشان کرد: در بخش اکتشاف حداقل کار اکتشافی به ویژه در مرحله شناسایی و پی‌جویی به جهت معرفی محدوده‌های امیدبخش صورت می‌گیرد که برای کمک به رونق اقتصادی نقش مهمی را ایفا می‌کند.


برنا در پایان تصریح کرد: از سال 1386 تاکنون، تعداد 30 گواهی کشف برای طلا، آهن، آنتیموان، مس، سولفات سدیم، پتاس سنگی، سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی و خاک‌های نادر، توسط معاونت اکتشاف این سازمان اخذ شده که با هزینه حداقلی 5/9 میلیارد تومان برای اکتشاف، ارزشی معادل بیش از 75000 میلیون دلار به‌دست آمده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر