صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
رئیس صندوق رفاه دانشجویان خبر داد

امسال 100 اتاق تندرستی در خوابگاه‌ها ایجاد می‌شود/ اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان با همکاری صندوق رفاه و پژوهشگاه علوم

مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در چهل‌و‌نهمین گردهمایی مدیران تربیت‌بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان با همکاری صندوق رفاه و پژوهشگاه علوم در سال جاری خبر داد.
کد خبر : 180027

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، ذوالفقار یزدان‌مهر در این مراسم گفت: «دانشجویان بزرگترین سرمایه‌های اجتماعی هستند و خدمت به این قشر فرهیخته را موهبت الهی می‌دانیم. صیانت از این سرمایه اجتماعی وظیفه همگانی است و باید به سلامتی جسمی و روحی دانشجویان در کنار دیگر عوامل توجه کرد.»


او به اقدامات صندوق رفاه دانشجویان در این زمینه اشاره کرد و گفت: «سال گذشته برنامه هر خوابگاه یک اتاق تندریسی را تدوین کردیم و هر دانشگاهی که بستر لازم برای این امر را داشت اتاق تندریسی برای آن تامین شد.»


رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: «امسال هم در هیات امنا مصوب کرده‌ایم و برای 100 اتاق تندرستی دیگر تامین اعتبار شده است. باید به توسعه ورزش خوابگاه‌ها توجه بیشتری کنیم. امسال برای موضوع پایش تندرستی و فعالیت‌های بدنی تامین اعتبار کرده‌ایم.»


او افزود: «صندوق رفاه دانشجویان از المپیادهای ورزشی دانشگاهیان نیز حمایت می‌کند و در زمینه زیرساخت‌های ورزشی خوابگاه‌ها اقدامات موثری را انجام داده است. در برنامه ششم توسعه منع خوابگاه‌سازی برداشته شده است و بنا داریم با ارایه تسهیلات به دانشگاه‌ها و بخش خحصوص بتوانیم 300 خوابگاه جدید بسازیم.»


او گفت: «یکی دیگر از مشکلات دانشگاه‌ها کمبود استخر است که مقرر شده است وزارت علوم در این زمینه فکر عاجلی کند تا هر دانشگاه حداقل یک استخر داشته باشد. به میدان آوردن بخش خصوصی و خیران از دیگر سیاست‌های صندوق رفاه وزارت علوم است و بر همین اساس سال گذشته بیش از 220 میلیارد تومان از کمک آنان بهره‌مند شدیم. توجه به اقتصاد ورزش دانشگاهی مغفول مانده است و باید به امر درآمدزایی و توریسم ورزشی توجه بیشتری کرد و منابع مالی پایداری ایجاد کنیم.»


یزدان‌مهر در پایان گفت: «پیشهاد می‌کنم شورای راهبردی اقتصاد ورزش دانشگاهی در پژوهشگاه علوم یا فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی تشکیل شود تا راهکار قانونی متناسب با فرصت‌ها و ظرفیت‌های عظیم آموزش عالی تدوین و عملیاتی شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر