صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶

اهدای مجموعه شخصی وسایل دامپزشکی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد کرج

دکتر ابوالحسن کدیور عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج همه وسایل مربوط به دامپزشکی خود را به دانشکده دامپزشکی این دانشگاه اهدا کرد.
کد خبر : 179312

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از سال 1364 با رشته کاردانی دامپزشکی آغاز به کار کرد و دکتر کدیور همکاری خود با واحد کرج را به عنوان مسئول آموزش در این دانشکده آغاز کرد و در سال 1367 با راه‌اندازی رشته دکتری دامپزشکی در این دانشگاه، به عنوان رئیس دانشکده دامپزشکی به کار خود ادامه داد.


وی تاکنون دو بار ریاست دانشکده دامپزشکی این دانشگاه را برعهده گرفته است و در سال های 1381الی 1383 به سمت معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به ادمه فعالیت پرداخت. کدیور در سال های 1384 تا 1392 مدیریت گروه تغذیه و اصلاح نژاد دام در دانشکده دامپزشکی واحد کرج را بر عهده داشت و اکنون نیز به عنوان استاد مدعو در این دانشکده مشغول به همکاری است.


عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سال 1316 در کرمانشاه متولد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهرستان مزبور به پایان رسانده و در سال 1335 برای تحصیلات دکتری دامپزشکی وارد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و در سال 1342 موفق به دریافت دکتری دامپزشکی شد. در سال 1342 به استخدام رسمی سازمان دامپزشکی وزارت کشاورزی درآمد و به عنوان رئیس دامپزشکی شهرستان های کرمانشاه و ایلام خدمت کرد و سپس به سمت رئیس دانشکده دامپزشکی استان کرمانشاه (مدیر کل شبکه امروز) انتخاب شد.


وی در سال 1356 در قالب یک بورس تحصیلی اهدایی از فائو (FAO) به کشور سوئد رفت و یک سال بعد در سال 1357 به دریافت دیپلم تخصصی تولید مثل دامی نائل شد.


کدیور در سال 1351 به سمت رئیس مرکز اصلاح نژاد و بهبود شیر کشور منصوب شد و تا سال 1374 که بازنشسته شد در آن مرکز انجام وظیفه و تحولات عظیمی را در روند تلقیح مصنوعی کشور ایجاد کرد.


وی در قالب همکاری های FAO و سازمان دامپزشکی کشور در دوره های کوتاه مدت میکروب شناسی، پاتولوژی، بیماری های طیور و مدیریت گاوهای شیری شرکت و در اجرای توسعه عملیات تلقیح مصنوعی و اصلاح ژن بیش از 7 مرتبه به عنوان نماینده وزارت کشاورزی و جهاد سازندگی به کشورهای هلند، آلمان ، سوئد، دانمارک و کانادا مسافرت کرده و با طی دوره های کوتاه مدت در انتخاب اسپرم و مواد نطفه های مورد نیاز مشارکت مؤثر داشته است.


از فعالیت های پژوهشی او می توان شرکت در دفاع60 پایان نامه دانشجویی، نگارش مقاله تحقیقی (Histamin-producing bacteria isolated from frozen long tail tuna(tunnus tonnoh) کتاب مدیریت تلقیح مصنوعی و کتاب مدیریت نوین پرورش گوساله را نام برد.



انتهای پیام/

ارسال نظر