صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۸ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴
رئیس پژوهشگاه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران:

تداوم درد تا 2 هفته نیاز به توجه ویژه‌ دارد

رئیس پژوهشگاه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: به همه افراد جامعه توصیه می‌شود به هر دردی که بیش از 2 هفته به طول انجامید باید توجه ویژه‌ای نشان داد.
کد خبر : 17925

دکتر حسن امامی رضوی در حاشیه نخستین کنگره بین‌المللی درد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دوازدهمین همایش علمی انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: یکی از مسائلی که در کیفیت ارائه خدمات و درمان اهمیت دارد این است که بتوانیم به نوعی آلام بیماران را کاهش دهیم. درد یکی از علائم هر بیماری است و به وسیله آن می‌توان بیماری را تشخیص داد و به مرحله درمان رساند، اما اصولا کنار آمدن با این علامت که درد بیماری است برای همه مردم یک احساس ناراحت کننده است و نیازمند این هستند که درد بیماری کاهش پیدا کند.


وی افزود: در انواع رشته‌های تخصصی موضوع درد یک مبحث قابل توجه است و همه رشته‌ها به موضوع کنترل درد توجه دارند و دارو و روش‌های مداخله‌ای را برای کنترل آن طراحی کرده‌اند.


امامی رضوی با توجه به برگزاری این کنگره گفت: این کنگره نیز بر مساله کنترل و کاهش درد متمرکز است و بحث درد را به صورت چند رشته‌ای مدیریت خواهد کرد. خوشبختانه در سال‌های اخیر در کشور ما علاوه بر تاسیس رشته فلوشیپ درد کلینیک‌های چند رشته‌ای هم برای این کار راه اندازی شده است.


رئیس نخستین کنگره بین‌المللی درد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دوازدهمین همایش علمی انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران تصریح کرد: پزشکان باید به درد حاد و مزمن بیماران توجه کنند. بیماری‌های مختلفی وجود دارد که دردهای طاقت‌فرسا ایجاد می‌کنند که برای رسیدگی به این علائم روش‌‌های جدید مداخله‌ای و دارویی طراحی شده که در این کنگره به آن توجه ویژه‌ای شده است و سعی می‌شود آخرین اطلاعات موجود در دنیا ارائه شود.


وی با تاکید براینکه هر دردی که بیش از 2 هفته به طول انجامید باید مورد توجه قرار بگیرد، عنوان کرد: درد علامت بیماری است و این درد در وجود هر بیماری گذاشته شده تا با وجود آن بیمار به پزشک مراجعهو برای درمان آن اقدام کند. بر این اساس به همه افراد جامعه توصیه می‌شود هر دردی که بیش از 2 هفته به طول انجامید باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.


انتهای پیام/

برچسب ها: درد
ارسال نظر