صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۳ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶

دبیرکل کنفدراسیون صنعت ایران: دولت دوازدهم اقتصاد را به مردم بسپارد/ دیگر اقتصاد، انزوا را تجربه نمی‌کند

دبیرکل کنفدراسیون صنعت ایران گفت: تمامی کشورها به سمت دوری دولت از اقتصاد حرکت کرده اند و بخش خصوصی خود را به عنوان سردمداران اقتصادی خود می‌شناسند.
کد خبر : 179179

داریوش مهاجر دبیرکل کنفدراسیون صنعت ایران با اشاره به اینکه دولت باید به امور حاکمیت بپردازد نه اقتصاد، به خبرنگار اقتصادی آنا گفت: یکی از نتایج برجام، ادامه حیات اقتصاد کشور در ارتباط با دیگر کشورهاست و اکنون دیگر اقتصاد منزوی بودن را در دنیای ارتباطات تجربه نمی کند.


وی ادامه داد: اما نباید فراموش کرد که تمامی کشورها به سمت دوری دولت از اقتصاد حرکت کرده اند و بخش خصوصی خود را به عنوان سردمداران اقتصادی خود می‌شناسند.


مهاجر با اشاره به اینکه بخش خصوصی باید وارد گود رقابت بین المللی شود، تصریح کرد: دولت آینده باید در مسیر کاهش تصدی گری خود در اقتصاد حرکت کند و تنها به امور سیاست گذاری و حاکمیتی خود بپردازد تا بخش خصوصی و اقتصاد مردمی اجرا و جزئیات امور اقتصادی را در دست بگیرند.


دبیر کل کنفدراسیون صنعت ایران با اشاره به اینکه تحریم ها اقتصاد دولتی را آزار می داد، تاکید کرد: به‌دنبال تحریم‌ها علیه کشور، صنعت و اقتصاد با مشکلاتی رو به رو شد که پس از توافق هسته ای، بخشی از آن برطرف شد اما باید با افزایش تعاملات بخش های باقی مانده نیز برطرف شوند، یکی از مشکلات مهم کنونی ما در مراودات بین المللی به مسائل و تعاملات بانکی باز می گردد که همچنان با موانعی مواجه هستند.


مهاجر تاکید کرد: در حقیقت با لغو مشکلات بر سر راه ارتباطات بانکی، کارشکنی‌ها و شیطنت‌هایی که تاکنون بر سر راه اقتصاد بوده تمام می شود و جای کار برای واردات مواد اولیه، قطعات تکنولوژی و یا صادرات کالاها آسان‌تر می شود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: باید شرایط در داخل نیز برای صنعت و اقتصاد تسهیل شود و یکی از مهم ترین کارها این است که بانک ها به کمک صنعت بیایند و با ارائه تسهیلات به خصوص با نرخ پایین چرخ صنعت را به حرکت دربیاورند و کاری کنند که موتور محرک تولید پیش از گذشته و با سرعت بیشتری به حرکت دربیاید.


انتهای پیام/

ارسال نظر