صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۹ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران:

تمرکز دولت به سمت دوری از خام‌فروشی می‌رود/ تراز تجاری مثبت حالت ایده‌آل سند راهبردی نیست

رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران گفت: تراز تجاری بدست آمده، حالت ایده‌آل سند راهبردی وزارت صمت نیست زیرا فرآورده های نفتی کماکان سهم بالایی را در صادرات غیرنفتی به خود اختصاص داده است.
کد خبر : 179070

محسن بهرامی ارض اقدس، رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق تهران، با ارزیابی عملکرد تجارت خارجی در سال گذشته به خبرنگار اقتصادی آنا گفت: یکی از اصلی‌ترین اهداف سند راهبردی وزارت صمت، مثبت شدن تراز تجاری بود که با توجه به تمام مشکلات داخلی و بین المللی که علیه کشور وجود داشت میزان صادرات از واردات بیشتر شد اما نباید فراموش کرد که تراز تجاری بدست آمده، حالت ایده‌آل این سند راهبردی نیست.


وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به آمارهای ارائه شده در تراز تجاری در میابیم که کماکان فرآورده های نفتی سهم بالایی را در صادرات غیرنفتی دارد بنابراین کاهش قیمت نفت می تواند منجر به کاهش ارزش صادرات نیز شود که از همین رو می طلبد تا تمرکز صادرات بجای نفت و فرآورده های آن به دیگر بخش های صنعتی و تولید جلب شود.


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران درخصوص راهکارهای دستیابی به اهداف سند راهبردی وزارت صنعت نیز تصریح کرد: دستاوردهای تجاری، باید منطبق بر هدفگذاری‌های کلان اقتصاد باشد زیرا آهنگ اقتصاد کشور باید بر اساس سیاست های تعیین شده پیش رود.


بهرامی ارض اقدس، در رابطه با الزامات توسعه صادرات در سال 96 گفت: دوری از خام‌فروشی باید واقعی شود تا تولیدکالا با ارزش افزوده مناسب در کشور رقم بخورد تا تولیدات صادرات محور با استفاده از ترجیحات تجاری مشخص بتواند به صورت یک کالای معتبر عرضه شود.


وی در پایان اضافه کرد: از سوی دیگر، دولت باید تسهیل شرایط گردش فاینانس و تسهیل ورود سرمایه گذار خارجی را بیش از پیش جدی بگیرد زیرا با کاهش هزینه های تحمیلی به سرمایه گذاران خارجی و اصلاح قوائد زائد و تاکیدا اصلاح نرخ ارز می توان تولید کشور را کیفی سازی کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر