صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران:

حمایت پراکنده از بنگاه‌های تولیدی به صادرات ختم نمی‌شود/ پسابرجام به تنهایی توسعه نمی‌آورد

واردات از صادرات منشا می‌گیرد، بنابراین دولت باید با واقعی کردن نرخ ارز، تسهیل ورود مواد اولیه برای کالاهای تولیدی، تسهیل شرایط رقابتی و ... به سمت اقتصاد آزاد صادراتگرا حرکت کند.
کد خبر : 178940

محمدرضا انصاری نائب رئیس اتاق بازرگانی ایران درخصوص آینده اقتصادی و پیشرفت های آن به خبرنگار گروه اقتصادی آنا گفت: اقتصاد کشور پس از تحریم به دوران پسابرجام وارد شد، اما پسابرجام به تنهایی به منزله توسعه معرفی نمی شود بلکه باید از این فضا به نفع پیشرفت و توسعه اقتصاد کشور استفاده کرده تا با ترمیم نقاط ضعف بنگاه های اقتصادی، آنها را برای رقابت های آتی در امر تولید تقویت کرد.


وی با اشاره به تراز تجاری و ارزیابی از آن ادامه داد: متاسفانه از صادرات حمایت های واقعی صورت نمی گیرد و حمایت فعلی نیز به صورت پراکنده است از همین سو باید نهادی در دولت شکل بگیرد که متولی اصلی حمایت از صادرات باشد تا به این امر توجه جدی شود.


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران واقعی شدن نرخ ارز را مطالبه جدی فعالان اقتصادی از دولت آینده دانست و تاکید کرد: واردات از صادرات منشاء می گیرد بنابراین دولت باید با واقعی کردن نرخ ارز، تسهیل ورود مواد اولیه برای کالاهای تولیدی، تسهیل شرایط رقابتی و ... به سمت اقتصاد آزاد صادراتگرا حرکت کند.


انصاری همچنین نقش دیپلماسی اقتصادی را غیرقابل انکار دانست و تصریح کرد: یکی از پیش‌شرط‌های مهم در توسعه صادرات، پررنگ شدن نقش سفرا در دیگر کشورهاست.


وی اضافه کرد:‌ بررسی وضعیت تولید نشان می‌دهد که اکنون کالای چندانی برای صادرات وجود ندارد و ضعف عمده ما در تولید است؛ اگر به تولید رقابتی توجهی نشود و از سوی دیگر حتی تمام دنیا هم درب‌هایشان به روی کالا‌های صادراتی ایران باز کنند، باز هم کالایی برای صادرات نداریم.


انصاری در پایان درباره کاندیداهای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اینگونه گفت که انتظارمان این بود کاندیداها دست‌کم نظرات خود را در مورد انتظارات بخش خصوصی بیان کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر