صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۴ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶

برگزاری نخستین جشنواره گردشگری خوراک در واحد تهران غرب‎

اولین جشنواره  گردشگری خوراک با تلاش کانون‌های دانشجویی خوراک و گردشگری- هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.
کد خبر : 178902

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مراسم به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران غرب و با هدف احیای خوراک بومی و سنتی اقوام ایرانی بر اساس سبک زندگی ایرانی- اسلامی با حضور دکتر پروین داداندیش رئیس و مسئولان واحد تهران غرب، مدیران ارشد هتل پارسیان آزادی و جمع کثیری از کارکنان و دانشجویان رشته جهانگردی و هتلداری این واحد برگزار شد.


بیش از 100 دانشجو در این جشنوارهبا غذاهای سنتی و بومی خود در این جشنواره حضور پیدا کردند و بر اساس ارزیابی انجام شده از سوی داوران، به سه نفر به عنوان نفرات برگزیده جوایز نقدی همراه با تقدیرنامه و تندیس یادبود اهدا شد که به ترتیب تمنا فلاحت با کسب رتبه اول جایزه یک میلیون تومانی، معصومه امین‌تبار با کسب رتبه دوم جایزه نقدی 800 هزار تومانی و صبا باقرزاده آذر با کسب رتبه سوم جایزه نقدی 600 هزار تومانی را از آن خود کردند.



برگزاری سه کارگاه آموزشی در زمینه خوراک در نوبت صبح ، بازدید از خوراک‌های آماده شده از سوی مسئولان دانشگاه، سخنرانی رئیس واحد به عنوان سخنران اصلی ، ندا آتش وحیدی رئیس دانشکده مدیریت، بابک نصیری مدیر گروه جهانگردی- هتلداری و اهدای جوایز و تندیس به نفرات برگزیده از برنامه‌های این جشنواره بود که با حمایت شرکت فرهیختگان تجارت قرن، شرکت کاله، روغن آفتاب و هتل پارسیان آزادی برگزار شد.



انتهای پیام/

برچسب ها: واحد تهران غرب
ارسال نظر