صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۳
در گفت‌و‌گو با آنا بررسی شد؛

چرا خاراندن محل خارش، آن‌ را بدتر می‌کند؟

یک متخصص پوست و مو گفت: خارندان محل خارش موجب افزایش تحریکات عصبی و حسی آن محل می‌شود که این مساله موجب تشدید حس خارش می‌شود.
کد خبر : 1787

دکتر امیرهوشنگ احسانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه پزشکی خبرگزاری آنا درباه اینکه چرا خاراندن محل خارش، آن را بدتر می‌کند گفت: خاراندن محل خارش موجب تحریک عصبی و حسی می‌شود که هر چه فرد خود را بیشتر بخاراند این تحریکات افزایش پیدا می‌کند و موجب تشدید حس خارش می‌شود.


وی افزود: افراد در هنگام خارش باید به شدت از خاراندن خود اجتناب کنند و با مراجعه به مراکز درمان سعی بر برطرف کردن علت خارش داشته باشند.


این متخصص پوست و مو در ادامه تصریح کرد: خارش می‌تواند به دلایل مختلف از قبیل اگزما، حساسیت، بیماری‌های عفونی و ... ایجاد شود. اگر افراد در هنگام خارش به مراکز درمان دسترسی نداشته باشند باید از عامل خارش اجتناب کنند و از پُماد‌های ضد خارش استفاده کنند اما باید توجه داشته باشند به هیچ عنوان از الکل سفید جهت تسکین خارش استفاده نکنند.


وی درباره اینکه خارش چه موقع خطرناک می‌شود گفت: خارش در افراد بالای 60 سال و مقاوم به درمان بسیار خطرناک است زیرا ممکن است نشان دهنده بروز سرطان‌های داخلی مانند لنفوم و خون، بیماری‌های کبد، نارسایی‌های کلیه و ... باشد برای همین به این افراد هشدار داده می‌شود اگر خارش پوستی آنها بیش از 8 الی 20 هفته به طول انجامید به پزشک مراجعه کنند.



انتهای پیام/

ارسال نظر