صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
در جشن نیمه شعبان واحد سیرجان عنوان شد

4 باور تداوم و پویایی تشیع

مراسم جشن میلاد امام زمان (عج) به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در سالن آمفی تئاتر دانشکده باستانی پاریزی این واحد برگزار شد.
کد خبر : 178584

به گزارش خبرنگار آنا،‌ حجت الاسلام محمدحسین شاهمرادی مسئول تربیت حلقه‌های صالحین بسیج شهرستان سیرجان در این مراسم با تبریک فرا رسیدن نیمه شعبان گفت: به فرموده پیامبر اکرم(ص) «اگر حجت خدا بر روی زمین نباشد، زمین اهل خودش را فرو می برد.» که این بزرگترین دلیل بر وجود حجت خدا حضرت مهدی (عج) بر روی زمین است.


شاهمرادی افزود: «شیعه 4 باور دارد که این باورها باعث تداوم و پویایی تشیع شده است؛ این باورها عبارتند از: ارتباط بین خالق و مخلوق هنوز حفظ شده است و بوسیله امام زمان(عج) این ارتباط ادامه دارد؛ حق پیروز می شود و این قطعیت دارد و وعده خدا است؛ حکومت صالحان بر عالم استقرار پیدا می کند که حتی تصور چنین حکومتی نیز برای انسان بسیار زیباست و قطعی بودن ظهور امام زمان(عج).


وی بیان کرد: «به گفته امام زمان (عج) اگر چند نشانه ظاهر شوند ظهور قطعیت پیدا می کند. 1- ندای آسمانی که همه باید بشنوند. 2- خروج یمانی (انسان برجسته ای از یمن ظهور می کند که مقابل ظلم و ستم قیام می کند.) 3- خروج سفیانی (نقطه مقابل خروج یمانی که برخی امروزه با اشتباه داعش را همان سفیانی می نامند.) 4- قتل نفس زکیه


معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان هم در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: «امام زمان(عج) در فرهنگ شیعه با مفاهیم گسترده ای مترادف هست که عمده این مفاهیم مثبت و سازنده هستند، مفاهیمی مانند انتظار، امید، صبر و ... که می توانند سرمایه های عظیمی برای هر ملتی باشند و ما مردم ایران با آن تمدن کهنی که داریم می توانیم بهره هایی از این فرهنگ غنی ببریم.»


دکتر مهدی حسنی باقری افزود: «انتظار و تلاش برای ساختن جهانی بهتر در تمدن ما ایرانیان نیز بوده است و معتقد بوده اند که موعودی خواهد آمد و جهانی را که دچار تباهی و فساد شده است را نجات می دهد کاملاً به چشم می خورد و البته در تمدن ها و فرهنگ های دیگر نیز این فرهنگ انتظار و موعودگرایی وجود دارد و انتظار به بهبود جهان مقوله ای است که مربوط به بشر و جزء غرایز اوست که انتظار روزهای بهتری داشته باشند.»


وی بیان کرد: «ما ایرانیان به عنوان ملتی بافرهنگ و دارای بهترین و زیباترین این فرهنگ ها هستیم در انتظار روزهای بهتر هستیم و امیدواریم انتظار ما انتظاری سازنده باشد و ما را به کار و تلاش بیشتر وا دارد.»


این مراسم با برنامه های فرهنگی مولودی خوانی، اجرای تئاتر، مسابقه، قرعه کشی و ... همراه بود و با استقابل دانشجویان روبرو شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر