صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۶

ستاره‌های آسمان جوانی در سال 95 چه کسانی بودند؟

امروز ،سالروز ولادت حضرت علی اکبـر(ع) و روز جوان است.
کد خبر : 177842
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، روزنامه خراسان نوشت: حضور باشکوه در اعتکاف‌های چندهزارنفری، حضورِ پررنگ در پیاده رویِ اربعین به سمتِ کربلای معلی، حضور پرشور در تشییع شهدا، حضور در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری مثل پزشکی، داروسازی، نانو، هسته ای و هوافضا، حضور باشکوه در میدان‌های ورزشی و صحنه‌های هنری! این‌ها همه جزو افتخارات جوانانِ غیور و خلاق سرزمینمان است که با هم برخی از نمونه‌ها یش را مرور می‌کنیم.


ورزشکاران جوان؛ امیــد ایران

کیمیا علیزاده 19 ساله . قهرمان تکواندو

کیمیا جوانی است که از 16 سالگی در مسابقات مطرح تکواندو شرکت کرده و مقام آورده و اولین دختر ایرانی است که در سال 95 در المپیک ریـو، مدال آورد. فارغ از این، او جوان ترین مدال آور ایران در ادوار مختلف المپیک هم هست.






سهراب مرادی 29 ساله . قهرمان وزنه‌برداری

سال گذشته پس از 3 سال تمرین انفرادی به المپیک ریو رفت و مدال طلای وزنه برداری را آنقدر راحت از آنِ خودش کرد که خیلی به چشم نیامد. خودش می‌گوید: «طوری که من طلا گرفتم، همه فکر کردند مدال را آنجا گذاشته بودند و به من گفتند برو بردار.»








سارا خادم الشریعه 21 ساله . استادبزرگ شطرنج‌

در سن 19 سالگی عنوان استاد بزرگی را در اختیار داشت. با حضور در مسابقات جهانی توانست بزرگان شطرنج جهان را یکی پس از دیگری شکست دهد و در مسابقات گرندپری ۲۰۱۶ با حرکتی جوانمردانه به خاطر حال نامساعد حریفش، به تساوی رضایت داد و قهرمانی جهان را شریک شد.






نخبه‌های علمیِ جوان؛ سرمایـه ایران

سارا زاهدی 34 ساله . برنده جایزه انجمن ریاضیات اروپا

زاهدی ریاضیدان جوان ایرانی است که در سال گذشته موفق به دریافت جایزه معتبر انجمن ریاضیات اروپا شد. این جایزه هر چهار سال یک بار به یک ریاضیدان جوان اعطا می‌شود و سارا در میان ۱۰ دریافت کننده این جایزه ارزشمند، تنها زنی است که تا به حال موفق به کسب این جایزه شده.






بهناز فرهی 32 ساله . مبدع لباس هوشمند

فرهی، دانش آموخته رشته معماری و طراحی، نخبه جوان دیگری است که در سال گذشته میلادی لباس هوشمندی ساخته که به محیط اطراف کاربر واکنش نشان می‌دهد! بهناز لباسی سه بعدی طراحی کرده که داخلش دوربین و حسگرهایی تعبیه شده که با خیره شدن افراد دیگر به شخص، با توجه به سن و جنسیت آن‌ها ، کاربر را مطلع می‌کند و واکنش نشان می‌دهد.





محسن رحمانی 33 ساله . برنده جایزه بین‌المللی فیزیک

رحمانی، یکی دیگر از دانشمندان جوان ایرانی است که در سال ۹۵ برنده جایزه سالانه اتحادیه بین المللی فیزیک محض و کاربردی شد. محسن به دلیل تحقیقات خود در حوزه تعاملات نور، موفق به دریافت این جایزه شده است.








هنرمندان جوان؛ افتخــار ایران

سعید روستایی 28 ساله . برنده سیمرغ بلورین کارگردانی

سال گذشته، یکی از موفق‌ترین فیلم‌های سینمای ایران اکران شد. «ابد و یک روز» آن‌قدر فیلم قوی و منسجمی بود که کسی باورش نمی‌شد یک جوان دهه شصتی کارگردانی‌اش کرده‌باشد. سعید روستاییِ جوان با اولین فیلمش در سی‌وچهارمین جشنواره فجر خوش درخشید و 9 سیمرغ بلورین را از آنِ خود و گروهش کرد. «ابد و یک روز» در اکران عمومی هم مخاطب را شگفت‌زده کرد. حضور و درخشش سعید روستایی، اهالی هنر را به آینده روشن سینما امیدوار کرد.





نوید محمدزاده 30ساله . برنده سیمرغ بلورین بازیگری

نوید محمدزاده از آن بازیگران جوانی است که ورودش به دنیای هنر و موفقیت‌ها و دیده‌شدن‌هایش، نه با عجله و شتاب که با زحمت و طمأنینه همراه بوده‌است. محمدزاده فعالیت حرفه‌ای‌اش را در سال 87 با تئاتر شروع کرد؛ در تئاتر حسابی پخته شد. سینما را با نقش‌های کوچک شروع کرد و در نهایت سال 95 با اکران «ابد و یک روز» همه نگاه‌ها را به خودش جلب کرد. محمدزاده برای این فیلم، برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل شد و در جشنواره فجر هم برای فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» وحید جلیلوند سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل را از آن خود کرد.




ماهور الوند 23 ساله . بازیگر موفق

ماهور الوند، دانشجوی تئاتر دانشگاه هنرهای زیبای تهران است و بازیگر تئاتر، تا اینجا طبیعی است که کسی او را نشناسد. اما او دختر سیروس الوندِ کارگردان و برادرزاده خشایار الوندِ فیلمنامه‌نویس هم است. ماهور اما بدون آن‌که از رانت خانوادگی‌اش استفاده کند، برای بازی در فیلم «دخترِ» میرکریمی مثل 400 نفر دیگر تست می‌دهد و پذیرفته می‌شود و سال 95 بعد از اکران این فیلم تازه اسمش سرِ زبان‌ها می‌افتد. ماهور که در این فیلم برای اولین بار جلوی دوربین رفته، با بازی روان و لهجه جنوبیِ طبیعی‌اش توجه سینمادوستان را به خود جلب کرد.



انتهای پیام/

ارسال نظر