صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۶ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد:‌

نمی‌خواهیم اقتصاد تحت تاثیر سیاست باشد/ قرارداد فروش نفت با OMV اتریش

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به طی کردن مراحل پایانی مذاکره برای قرارداد با توتال در فاز 11 گفت:‌ این آمادگی وجود دارد که قرارداد بسته شود اما با توجه به نزدیکی به انتخابات نمی‌خواهیم حوزه اقتصاد تحت تاثیر سیاست قرار گیرد، بنابراین امضای قرارداد را به بعد موکول کرده‌ایم.
کد خبر : 177409

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، علی کاردر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشست خبری در بیست و دومین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با بیان این مطلب گفت: استقبال از این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته بهتر بوده است و فضای برجام توانسته تعداد شرکت‌های حاضر در بیست و دومین نمایشگاه را افزایش دهد.


وی با بیان اینکه سال 95 سال سختی برای صنعت نفت بود، ادامه داد: با این حال موفقیت‌های فراوانی را بدست آوردیم که از جمله آن می‌توان به افتتاح فازهای جدید پارس جنوبی و برابری تولید روزانه گاز ایران با قطر از این میدان اشاره کرد. همچنین در تلاشیم تا در نیمه دوم امسال بقیه فازها به سرانجام برسند.


کاردر افزود: با بهره‌برداری از فازهای باقی‌مانده وارد فاز 2 در توسعه پارس جنوبی می‌شویم که این بخش نیازمند 30 میلیارد دلار منابع جدید است.


وی به پیوند دانشگاه و مراکز پژوهشی با صنعت نفت اشاره کرد و گفت: تکنولوژی‌ها و ایده‌های جدید به کمک نفت خواهد آمد.


معاون وزیر نفت گفت: اکنون ظرفیت تولید نفت خام به 4 میلیون بشکه رسیده است و در ماه‌های آینده نیز به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا خواهیم کرد که قراردادهای جدید نفتی در همین راه به امضا می‌رسد.


کاردر به تفاهم ‌نامه‌های مطالعات اولیه اشاره کرد و گفت:‌ 7 پروپوزال از سوی شرکت‌های مختلف به شرکت نفت تحویل داده شده که شامل توتال، اینتکس، سی ان پی سی، ژابرز، نفت و ... است و تعدادی از اینها شرکای ایرانی خود را نیز پیدا کرده‌اند.


به گفته مدیر عامل شرکت ملی نفت برای توسعه فرزادB مشاور گرفته‌ایم و تغییر وضعیت این میدان در دستور کار است البته اعتقاد داریم که تنها راه استفاده از گاز آن مایع‌سازی گاز است.


وی گفت:‌ برنامه مشخصی از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری در خصوص صنعت نفت اعلام نشده است البته آقایان روحانی و جهانگیری به دلیل درگیری با مسائل کاری شناخت بیشتری دارند و مطالب دقیق‌تری را عنوان کرده‌اند.


کاردر صنعت نفت را صنعت پیشران اقتصاد ایران دانست و افزود:‌ برنامه‌های جدید این صنعت در دستور کار است و انتخابات در واقع انتخاب بین دو مدل رفتار خواهد بود.


به گفته کاردر قرارداد فروش نفت با OMV اتریش به منظور تسویه بدهی شرکت نفت به این شرکت اتریشی است تا با پرداخت 7/25 از فروش نفت این شرکت به تدریج بدهی تسویه شود مابقی مبلغ فروش نفت نیز به حساب خزانه کشور واریز می‌شود.


کاردر تاکید کرد: ‌در حال حاضر در خصوص وصول طلب‌های نفتی مشکلاتی وجود دارد اما این مشکلات به هیچ عنوان بانکی نیست و مربوط به فروش نفتی است که پیش از برجام انجام شده است.


به گفته وی در اسفند ماه رکورد صادرات نفت شکسته شد و صادرات نفت ایران به 3/047 میلیون بشکه در روز رسید و این رقم به طور میانگین در سال 96 ، 2/7 میلیون بشکه خواهد بود.


کاردر به مشکلات کشور در زمان تحریم اشاره کرد و افزود: با توجه به شاخص‌های بین‌المللی قیمت تمام شده در صنعت نفت بیش از 2/5 برابر بود که با برجام توانستیم این مشکل را حل کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر