56 داروی گیاهی تحت پوشش بیمه قرار گرفت
به گزارش گروه اجتماعی آنا، در این جلسه که به بررسی اقدامات ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی در راستای اجرایی شدن سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی اختصاص داشت، گزارش این ستاد توسط دبیر آن ارائه شد.
دکتر عصاره دبیر توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی در این گزارش گفت: یکی از اهدف سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، کسب سهم 20 درصد ارزش بازار داروی انسانی و دامپزشکی کشور در سال 1404 توسط محصولات تایید شده مبتنی بر داروهای گیاهی و محصولات طبیعی است.
وی افزود: با حمایتهای این ستاد تعداد داروها و فرآورده های گیاهی تولید شده در کشور در بخش انسانی از حدود 800 قلم در اول سال 93 به 1149 قلم و تعداد داروهای گیاهی مورد استفاده در دامپزشکی از حدود 20 قلم در این مدت به حدود 50 قلم رسیده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ادامه داد: تعداد 428 قلم داروی طب سنتی مجوز وزارت بهداشت را اخذ کرده و تعداد 56 قلم داروی گیاهی با حمایت ستاد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
عصاره گفت: تهیه و تدوین پیش نویس سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی از سال 89 در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز شد و بصورت سند پیشنهادی به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارائه شد.
وی در پایان افزود: این سند پیشنهادی پس از چند جلسه بررسی در ستاد راهبری اجرای نقشه جامع تایید و برای تصویب نهایی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد که شورای عالی انقلاب فرهنگی در ابتدای سال 1392 این سند را تصویب کرد و هم اکنون با ابلاغ رئیس جمهوری این سند لازم الاجرا است.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه 167 کارگروه مشورتی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، به ریاست دکتر منصور کبگانیان قائم مقام این ستاد در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
انتهای پیام/