صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶
معاون دانشجویان داخل سازمان دانشجویان:

اگر مشکلات دانشجویان به مطالبه آنها تبدیل نشود، مسئولان خواسته‌های آنها را تامین نمی‌کنند

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان بر ضرورت توجه به رابطان بهداشت دانشجویی برای پیگیری مطالبات دانشجویان در دانشگاه‌ها تاکید کرد.
کد خبر : 176895

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیر‌کبیر، دکتر ابوالحسن ریاضی در دومین سمینار رابطان بهداشت دانشجویی دانشگاه‌های منطقه یک کشور که در مجموعه تالارهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، گفت: «متاسفانه فرهنگ رایجی که در جامعه وجود دارد این است که بسیاری از افراد به شرایط موجود عادت می‌کنند و تلاشی برای تغییر وضعیت ندارند. بنابراین از دانشجویان درخواست می‌کنیم از طریق رابطان بهداشت مطالبات خود در این حوزه را در دانشگاه‌ها به صورت فعال پیگیری کنند.»


ریاضی به اولویت‌های حوزه بهداشت و درمان سازمان امور دانشجویان اشاره کرد و افزود: «دانشجویان باید در امور مختلف دانشجویی دانشگاه‌ها دخالت داشته باشند. حوزه دخالت و فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر برخلاف گذشته که رشد نامتوازنی در این زمینه وجود داشت، رشد کرده است؛ اما با این وجود برخی از دانشگاه‌ها با مشکلاتی نظیر بحران در سلف‌سرویس‌ها، مشکلات خوابگاهی، ناامنی در محیط‌های کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها مواجه هستند که این مشکلات در برخی از دانشگاه‌های جدیدالتاسیس بسیار بیشتر است.»


معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان افزود: «مشکلات حوزه‌های مختلف دانشجویان در دانشگاه‌ها بدون دخالت فعال آنها قابل رفع نیست، دانشجویان باید با رصد دقیق و فعال شرایط و خواسته‌های دانشجویی وضعیت را به مسئولان گزارش دهند. چراکه آنها بهترین ناظران در دانشگاه‌ها هستند که می‌توانند مطالبات دانشجویی را پیگیری کنند و ما نیز می‌توانیم از طریق این دانشجویان از وضعیت موجود در دانشگاه‌ها اطلاع کسب کنیم.»


او گفت: «تا مشکلات دانشجویان تبدیل به یک مطالبه از سوی بخش دانشجویی نشود، مطمئنا اتفاق خاصی برای تامین خواسته‌های آنها از سوی مسئولان رخ نمی‌دهد. متاسفانه طبیعی‌شدن شرایط نامناسب یکی از آفت‌های فعلی جامعه ما است که براساس آن تلاش می‌شود افراد خود را با شرایط بد سازگاری دهند. بنابراین رابطان دانشجویی باید به بهبود شرایط و ارتقای عملکرد مجموعه‌های دانشجویی فعالیت کنند.»


ریاضی گفت: «یکی از اصلی‌ترین حوزه‌هایی که رابطان دانشجویی می‌توانند با جدیت در آن وارد شوند، موضوع سلامت است. چراکه این موضوع بسیار کلیدی و دارای ابعاد بسیار گسترده‌ای نیز است. در صورتی که این نیاز در دانشگاه‌ها تامین شود، موجب ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان و همچنین جامعه می‌شود. رابطان دانشجویی سلامت در دانشگاه‌ها باید در همه حوزه‌ها و ابعاد سلامت را در محیط دانشگاهی از جنبه‌های سلامت جسمی، روانی و غیره مورد پایش قرار دهند و نتایج را با برقراری ارتباط با مسئولان دانشگاه و حتی در سطوح نهادهای ذی‌ربط بیرون از دانشگاه مورد پیگیری قرار بدهند. به طور کلی سازمان امور دانشجویان نقدها و نظرهای دانشجویان در دانشگاه‌ها را به عنوان مهمترین سرمایه خود می‌داند و تمام تلاش خود را برای تامین خواسته‌های آنها به کار می‌گیرد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر