صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶

محسن هاشمی: آیت‌الله هاشمی همیشه بیش از آنکه به روز انتخابات بیندیشد، به بعد از انتخابات فکر می‌کرد

مراسم رونمایی از کتاب‌های «روزها و روزگاران سخت» و نیز «صبر و پیروزی» که حاوی خاطرات روزانه سال 1373 آیت‌الله هاشمی است، بعدازظهر امروز در سالن کتابخانه ملی برگزار شد.
کد خبر : 175799

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، محسن هاشمی، در مراسم رونمایی از دو کتاب آیت‌الله هاشمی با اشاره به فضای انتخاباتی در کشور، به سیره پدرش اشاره کرد و گفت: آیت‌الله هاشمی همیشه بیش از آنکه به روز انتخابات بیندیشد، به بعد از انتخابات فکر می‌کرد.


وی با بیان این‌که امروز از نظر تقویمی دو مناسبت ولادت سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و روز پاسدار و روز ملی خلیج فارس است، گفت: تقارن این دو مناسبت را با رونمایی از آثار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به فال نیک می‌گیریم، شاید اگر بخواهیم ایشان را در قالب مناسبت‌ها توصیف کنیم این دو مناسبت جایگاه ویژه‌ای در هویت و شخصیت ایشان داشته باشند، عشق و علاقه وافر و وصف ناپذیر به امام حسین در کنار عشق به ایران بود که نماد آن خلیج فارس است.


محسن هاشمی افزود: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یک طلبه و مجاهدی که بیش از شصت سال از عمر خود را صرف مبارزه و جهاد در راه سالار شهیدان کرد، بیش از هرشخص دیگری نماد یک پاسدار است، نه فقط به دلیل مجاهدت در دفاع مقدس و به عهده گرفتن مسئولیت خطیر فرماندهی جنگ با لباس بسیجی، بلکه به دلیل بینش و اعتقادی که به حراست از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشتند. البته خصوصیت دیگر ایشان که عشق به ایران و وقف خود برای مردم بود، از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، شخصیتی متفاوت ساخته بود و ایشان همواره راهی را که مردم انتخاب می کردند را محترم می شمرد.


رئیس دفتر نشر معارف انقلاب گفت: کتابی که امروز رونمایی می شود، خاطرات روزنوشت سال 1373 ایشان است، شاید سال 1373 را بتوانیم یکی از بهترین مصداق‌های اقتصاد مقاومتی محسوب کنیم، چون در این سال به دلیل کاهش قیمت نفت و بارسنگین مصارف ارزی بازسازی و پروژه‌های عمرانی، فشار زیادی به دولت وارد شد که بتواند هم روند سازندگی را پرشتاب نگه دارد و هم وابستگی به درآمد نفتی را کاهش دهد و در این راه با تدبیر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی موفق عمل شد. کتاب دیگر روزها و روزگاران سخت، مربوط به دوران به دفاع مقدس است که این اثر نیز روایت هشت سال دفاع مقدس از نگاه فرمانده جنگ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است.


هاشمی با توجه به تقارن این ایام با فضای انتخاباتی کشور به نکته ای در رابطه با سیره انتخاباتی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: ایشان همیشه بیش از آنکه به روز انتخابات بیندیشد به بعد از انتخابات فکر می کرد، یعنی بیش از آنکه بخواهد با هر وسیله و هزینه ای آراء مردم را به خود جلب کند، چگونگی رقابت انتخاباتی و رعایت اخلاق سیاسی را مدنظر داشت.


وی افزود: در آخرین دوره ای که ایشان بعنوان کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری حضور داشت، تعداد زیادی کاندیدای دیگر هم بودند و شرایط به گونه ای بود که اکثر این افراد برای جذب رای، گذشته انقلاب و عملکرد نظام را زیر سوال می بردند و غیرمنصفانه به نقد می کشیدند؛ اما آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از کلیت عملکرد انقلاب و نظام دفاع می کردند، چرا که تخریب عملکرد نظام و گذشته در واقع نابود کردن سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی است و در این مسیر دادن وعده های بی اساس و دست نیافتنی نیز به نوعی بی اعتمادی به آینده را ایجاد می کند، یعنی ما هم مردم را به گذشته بی اعتماد می کنیم و هم به آینده، حالا فرض کنیم بتوانیم در این مسابقه سیاسی برنده هم بشویم آیا ارزشش را دارد؟


فرزند ارشد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: سیره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات، تاکید بر تبلیغات ایجابی به جای سلبی، همگرایی به جای تفرقه، صداقت به‌جای تهمت و رفاقت به جای تخریب بود و امیدواریم همه کاندیداها برای حفظ مصالح کشور، مردم، اعتبار و آبروی درازمدت خود به این سیره پایبند باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر