صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶
در محل سازمان انرژی اتمی انجام شد

دیدار کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا با صالحی

کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا با حضور در محل سازمان انرژی اتمی کشورمان با علی اکبر صالحی، معاون رئیس‌جمهوری دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر : 175474

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از فارس، میگل آریاس کانیته، کمیسیونر تغییرات آب و هوایی و انرژی اتحادیه اروپا که امروز (شنبه) در رأس هیأتی و در راستای تقویت همکاری‌های ایران و اتحادیه اروپا به تهران سفر کرده با حضور در محل سازمان انرژی اتمی کشورمان با علی‌اکبر صالحی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس این سازمان دیدار و در خصوص همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای بین ایران و اتحادیه اروپا به رایزنی پرداخت.


این دومین سفر کانیته به تهران است.کانیته فروردین 1395 به همراه شش کمیسیونر دیگر اتحادیه اروپا و در هیأت همراه فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دومین سفرش به تهران، حضور داشت.


لازم به ذکر است نخستین نشست هیأت کارشناسی ایران با کشورهای 1+5 و نمایندگان اتحادیه اروپایی با موضوع «همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای» منطبق با پیوست سوم برجام روز چهارشنبه ششم اردیبهشت ماه در وین برگزار شد.


برخی مدیران سازمان انرژی اتمی کشورمان و کارشناسانی از وزارت امور خارجه در این نشست در ترکیب هیات ایرانی قرار داشتند.


این نخستین نشست مشترک همه اعضای برجام در ارتباط با موضوع همکاری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای بود که با هدف ارزیابی سطح کنونی این همکاری‌ها و نحوه افزایش و بهبود آنها برگزار شد.


در این نشست، مروری بر آخرین وضعیت همکاری‌های صورت گرفته، قراردادهای منعقد شده و پروژه‌های اجرا شده و در دست اجرا در این زمینه از زمان اجرایی شدن برجام بین ایران و طرف‌های مقابل صورت گرفت.


این پروژه‌ها و همکاری‌ها در حوزه‌هایی از قبیل ایمنی هسته‌ای، مشارکت بیشتر با ایران در عرصه بین‌المللی در موضوعات مربوط به انرژی هسته‌ای، همکاری‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در زمینه نیروگاه‌های هسته‌ای، مقوله تولید سوخت، مباحث مربوط به پزشکی هسته‌ای و غیره بوده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر