صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶

رئیس و اعضای کمیسیون آموزش مجلس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بازدید کردند

رئیس و اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان بازدید کردند.
کد خبر : 174991

به گزارش خبرنگار آنا از رشت، رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت بازدید کردند.


دکتر محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در حاشیه برگزاری جلسه ای پیرامون مسائل دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان که با حضور معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ، دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و جمعی از اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در این واحد دانشگاهی برگزار شد، هدف از سفر به استان گیلان را بازدید از مراکز آموزشی این استان اعلام کرد و بیان داشت: بازدید میدانی از وضعیت مراکز آموزشی و دانشگاههای استان گیلان یکی از اهداف کمیسیون آموزش در سفر به استان گیلان بوده ، همچنین بررسی ظرفیت ها و توانمندی هایی موجود در حوزه پژوهش و فناوری که در گیلان از دیگر اهداف این سفر خواهد بود.


وی بررسی مشکلات و چالش های پیش روی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی گیلان را از دیگر اهداف سفر به گیلان دانست و افزود:پس از این بازدید میدانی انشاءاالله با پیگیری هایی که در مجلس با حضور مسئولین دستگاه های ذیربط انجام خواهد گرفت می توانیم با توجه به پتانسیل ها و کمک گیری از مبدا، در جهت رفع برخی از مشکلات اقدام کرد.


در ادامه دکتر علیرضا امیرتیموری دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ضمن خیر مقدم به اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، گزارشی از روند فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان را ارائه داد.



وی با بیان اینکه برای نخستین بار در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اقدام به جذب هیأت علمی در گروه معارف اسلامی نمودیم، بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با داشتن تعداد 893 عضو هیأت علمی تمام وقت ، 45% تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سطح استان گیلان را دارا می باشد که از این تعداد بیش از دوازده درصد آنها ظرف این سه سال جذب شدند و در ادامه نیز درصدد جذب نخبگان استان در رشته های مورد نیاز هستیم.


دکتر امیرتیموری با برشمردن تعداد رشته های تحصیلی فعال در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، ادامه داد: در راستای گسترش تحصیلات تکمیلی و نیاز استان به رشته های تحصیلی جدید، کاربردی و مورد نیاز تعداد رشته های تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی به عدد 863 رشته و رشته محل در سال 1395 رسید که از این تعداد57 رشته سهم مقاطع دکتری و 189 رشته سهم مقطع کارشناسی ارشد است و این در حالی است که در سال1392 این تعداد به 615 رشته و رشته محل رسیده بود .


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در رویکرد جدیدی که دارد با توجه به ایجاد زیرساخت ها، اقدام به راه اندازی مراکز رشد در سطح واحد های دانشگاهی خود نموده است که استان گیلان نیز در این راستا اقدام به راه اندازی دو مرکز رشد و 17 هسته فناور در سال 1395 نمود که این مراکزدر راستای ظرفیت های موجود در بحث اقتصاد دانش بنیان و راه اندازی هسته های فناور و شرکت های دانش بنیان همصدا شده و در شناساندن توانایی ها و توانمندی های موجود در حال تلاشند .



دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان شناخت ظرفیت های دانشگاه آزاد اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: تمام تلاش دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در راستای معرفی هرچه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی است و در چند ساله اخیر تلاش ما بر این بود تا با ارتقای کیفیت آموزش تلاش کنیم تا از مظلومیت دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ مطرح در سطح جهانی دفاع کنیم.


دکتر علیرضا امیرتیموری تاکید کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی با همت و تلاش مدیران و مسئولین خود دارای امکانات پیشرفته و غیر قابل مقایسه با دیگر مراکز علمی است و در جهت شناساندن هرچه بیشتر آن تلاش خواهیم کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر