صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک فعال و کارشناس صنعت گردشگری:

ارزآوری هر گردشگر خارجی معادل30 تا 40 بشکه نفت است

یک کارشناس صنعت جهانگردی با تاکید بر اینکه برای افزایش سهم ایران از درآمد جهانی گردشکری باید یک تغییر نگاه به این مقوله از سوی دولت و مردم صورت گیرد؛گفت: توسعه صنعت گردشگری نیازمند ، اجرای یک برنامه دهساله بستر سازی است.
کد خبر : 1749

داوود جهانگیری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا،با بیان اینکه توسعه گردشگری در کشور یکی از بهترین راهکارها برای رهایی از اقتصاد تک محصولی است؛گفت:همان طور که بارها تکرار شده قیمت نفت تحت تاثیر تصمیمات احساسی، سیاسی و گاه لحظه‌ای بالاو پایین می شود و از این رو ما باید هر چه سریعتر با اجرای برنامه های متنوع 5 ساله و 10 ساله اقدام به توسعه منابع مالی خود کنیم.


وی افزود:تجارب گذشته قیمت نفت نشان داده است که ما نباید حتی در شرایط بسیار مطلوب قیمت 200 دلار برای هر بشکه نفت، به درآمدهای نفتی اتکا کنیم ؛چراکه به هیچ وجه بازارهای نفتی بازارهای قابل اعتمادی نیستند.


جهانگیری با اشاره به اینکه هم اکنون صنعت گردشگری به عنوان یک منبع درآمد بسیار اشتغالزا و پرسود برای تمام کشورهای جهان مطرح است، اظهار کرد:سال گذشته یک میلیارد و 100 میلیون نفر گردشگر در جهان از کشورهای مختلف بازدید کردند که منجر به ایجاد یک رشد 5 درصدی صنعت گردشگری جهانی شد.


وی ادامه داد:در حال حاضر سهم ایران از بازار پرسود گردشگری بسیار ناچیز است اما بر اساس برنامه افق چشم انداز 1404 قرار است کشور پذیرای سالیانه 20 میلیون نفر گردشگر خارجی باشد.


به گفته جهانگیری، تحقق چنین هدفیمگر با تغییر نگاه دولت و برنامه‌ریزان و نیز مردم به مقوله گردشگری. امکانپذیر نخواهد شد.


این کارشناس صنعت گردشگری با تاکید بر اینکه برای توسعه این صنعت نیاز به نهضت ملی و تحقق یک نگاه کلان داریم، تصریح کرد: تا زمانی که تغییر نگاه و نیز یک نهضت ملی در این بخش اتفاق نیفتد، تمامی راهکارها و نسخه های در نظر گرفته برای صنعت گردشگری، همگی مسکن است.


جهانگیری با اشاره به اینکه در بخش زیرساخت های صنعت گردشگری ضعیف هستیم، گفت:برای ایجاد زیر ساخت های توسعه گردشگری در کشور باید با اجرای یک برنامه ده‌ساله، خود را برای تحقق افق 1404 آماده کنیم و تصور اینکه از طریق عملیاتی کردن برنامه های شش ماهه یا یک ساله بتوانیم گشایشی در این صنعت به‌وجود آوریم کاملا نادرست است.


جهانگیری گفت: یک گردشگر خارجی از لحظه ورود تا خروج از کشور به صورت میانگین 1500 تا2000 دلار ارز به کشور وارد می کند که با قیمت‌های کنونی این معادل فروش 30 تا 40 بشکه نفت است.



انتهای پیام/

برچسب ها: صنعت گردشگری
ارسال نظر