صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
رئیس سابق سازمان توسعه تجارت؛

نباید با ایجاد مقررات اداری برای تولید محدودیت ایجاد کرد

افخمی راد گفت: مدیریت کلان اقتصاد، تولید یک کالایی که صرفه اقتصادی را ندارد از چرخه مقرون به صرفه بودن خارجی کند تا از لحاظ اقتصادی سرمایه گذار چندان تمایلی برای تولید آن کالا نداشته باشد نه اینکه با ایجاد محدودیت، تولید کالایی را ممنوع کنند.
کد خبر : 174763

ولی الله افخمی راد رئیس سابق سازمان توسعه تجارت و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، درخصوص عدم ایجاد محدودیت در تولید کالا به خبرنگار اقتصادی آنا گفت: ایجاد محدودیت در تولید کالا و ارائه خدمات، فاقد مزیت رقابتی بوده و نباید از طریق مقررات اداری تولید یک محصول را ممنوع کرد.


وی ادامه داد: باید قانون گذار و مدیریت کلان اقتصاد، تولید یک کالایی که صرفه اقتصادی ندارد را از چرخه مقرون به صرفه بودن خارجی کند تا از لحاظ اقتصادی سرمایه گذار تمایلی برای تولید آن کالا نداشته باشد.


عضو کمیسیون تسهیل کسب و کار اتاق بازرگانی تهران افزود: الزام اقتصاد به برخورداری از تولید ملی نباید با کلی گویی و ایجاد موانع همراه باشد زیرا زمانی که اقتصاد سرمایه‌گذار خود را از دست می دهد ناخودآگاه سرمایه گذاران حوزه های دیگر نیز تحت تاثیر این موانع قرار می گیرند.


عضو کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات همچنین با اشاره به الزام الحاق ایران به WTO خاطرنشان کرد: مهمترین اولویتی که باید در دستور کار دولت و بخش خصوصی قرار بگیرد تسهیل شرایط عضویت در سازمان تجارت جهانی است زیرا با این عضویت بسیاری از مشکلات بین المللی برطرف می شود.


این عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران همچنین تاکید کرد: در راستای اجرای اقتصادمقاومتی و ضرورت توسعه زیرساخت‌های تجاری کشور در شرایط پساتحریم، باید مشکلات و چالش‌های زیرساخت‌های حمل‌ونقل صادراتی و لجستیک تجارت خارجی کشور عارضه‌یابی و در راستای توسعه این حوزه برنامه‌ریزی شود.


افخمی‌راد در پایان تصریح کرد: شاخص‌های ارزیابی کارایی و تسهیل تجارت که توسط سازمان‌های گوناگون بین­‌المللی، از جمله بانک جهانی ارزیابی و اندازه‌گیری می‌شوند، نشان می‌دهد، کشورمان از جایگاه و رتبه مناسبی در زیرساخت‌های تجاری برخوردار نیست.


انتهای پیام/

ارسال نظر