صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۵ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴

انتشار کتاب زراعت گیاهان ادویه‌ای از سوی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان

کتاب زراعت گیاهان ادویه‌ای از سوی دکتر جهانفر دانشیان عضو هیئت علمی و استاد گروه کشاورزی دانشگاه آزاد تاکستان با همکاری مهندس محمد مهدی امیری خوریه عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبه واحد و دکتر امین مرادی اقدم دانشجوی دوره دکتری زراعت و مدرس واحد تاکستان تالیف شد.
کد خبر : 17453

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، موضوع کتاب زراعت گیاهان ادویه‌ای مطالعه و بررسی نحوه تولید و خواص بیش از ۴۰ گیاه ادویه‌ای و دارویی است.


امیری خوریه یکی از مولفان این اثر درباره اهمیت موضوع کتاب به آنا گفت: حفاری‌های باستان‌شناسان نشان می‌دهد که انسان ما قبل تاریخ، برگ گیاهان را برای افزایش طعم غذا‌ها مورد استفاده قرار می‌داده‌اند. مصرف و تولید ادویه‌ها در تمدن‌های باستانی چین، هند، یونان، مصر و روم نقش مهمی بازی کرده است.


در این کتاب ابتدا به بررسی تاریخچه هر ادویه به شکل مجزا پرداخته و شیوه‌های تولید تولید و نکات درمانی و تغذیه‌ای را مورد برسی قرار داده‌ایم، بیش از چهل گیاه ادویه‌ای و دارویی مورد بررسی دقیق کار‌شناسان قرار گرفته و سعی شده است تا با استفاده از آخرین مطالعات و نحقیقات بین المللی این گیاهان مفید مورد بررسی قرار گیرد.


کتاب حاضر برای علاقه مندان و دانشجویان رشته گیاهان دارویی، باغبانی و شیمی گیاهی در ۲۷۶ صفحه و در ۱۰۰۰ شماره تالیف و چاپ شده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر