انتشار کتاب زراعت گیاهان ادویهای از سوی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، موضوع کتاب زراعت گیاهان ادویهای مطالعه و بررسی نحوه تولید و خواص بیش از ۴۰ گیاه ادویهای و دارویی است.
امیری خوریه یکی از مولفان این اثر درباره اهمیت موضوع کتاب به آنا گفت: حفاریهای باستانشناسان نشان میدهد که انسان ما قبل تاریخ، برگ گیاهان را برای افزایش طعم غذاها مورد استفاده قرار میدادهاند. مصرف و تولید ادویهها در تمدنهای باستانی چین، هند، یونان، مصر و روم نقش مهمی بازی کرده است.
در این کتاب ابتدا به بررسی تاریخچه هر ادویه به شکل مجزا پرداخته و شیوههای تولید تولید و نکات درمانی و تغذیهای را مورد برسی قرار دادهایم، بیش از چهل گیاه ادویهای و دارویی مورد بررسی دقیق کارشناسان قرار گرفته و سعی شده است تا با استفاده از آخرین مطالعات و نحقیقات بین المللی این گیاهان مفید مورد بررسی قرار گیرد.
کتاب حاضر برای علاقه مندان و دانشجویان رشته گیاهان دارویی، باغبانی و شیمی گیاهی در ۲۷۶ صفحه و در ۱۰۰۰ شماره تالیف و چاپ شده است.
انتهای پیام/