صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶

برگزاری جشنواره بین‌المللی امام علی پژوهی؛ تجربه دیروز، آرمان امروز و نیاز فردا

جشنواره بین‌المللی امام علی (ع) پژوهی با هدف شناسایی و معرفی اندیشمندان و پژوهشگران برتری که درباره امام علی(ع) پژوهش کرده‌اند و نیز حمایت از آنان در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.
کد خبر : 174238

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به برگزیدگان جایزه‌ای به عنوان جایزه جهانی امام علی(ع) اهدا می‌شود. این جشنواره همچنین برای فراهم‌سازی بسترهای لازم برای گسترش فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی مربوط به امام علی(ع) در جهان برگزار می‌شود. مسئولیت برگزاری این جشنواره نیز بر عهده مرکز تحقیقات امام علی(ع) است.


اهداف و سیاست‌های این جشنواره شامل شناسایی،‌ معرفی و حمایت از پژوهشگران عرصه امام علی(ع) پژوهی در حوزه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی، ارج نهادن به مقام والای پژوهشگران،‌ اندیشمندان و محققان عرصه امام علی(ع) پژوهی و فراهم آوردن بستری مناسب و کارآمد برای همکاری‌‌های علمی و فرهنگی بین مراکز علمی و پژوهشی مرتبط با حوزه‌های امام علی(ع) پژوهی داخل و خارج از کشور است.


محور آثار و پژوهش‌هایی که در این جشنواره پذیرش می‌شوند، آثا پژوهشی 5 سال گذشته در حوزه‌های نهج‌البلاغه پژوهی، زندگانی امام علی(ع) و اندیشه‌های امام علی(ع) بوده است. شرکت‌کنندگان تا پایان خرداد‌ فرصت دارند که در سامانه جشنواره به نشانی www.imamali.ac.ir ثبت‌نام کنند.


«گفتمان امام علی پژوهی: تجربه دیروز، آرمان امروز و نیاز فردا» نیز شعار امسال این جشنواره است. همچنین سیزده نهاد علمی و مذهبی داخلی و خارجی شامل مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، جامعه المصطفی العالمیه، بنیاد بین‌المللی نهج البلاغه، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دانشگاه مفید، دانشگاه قرآن و حدیث، جامعه الکوفه، دانشگاه اسلونی، دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت متبوع، حوزه علمیه حضرت خدیجه (س)، کتابخانه تخصصی امیرالمومنین علی(ع)، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در برگزاری این جشنواره به عنوان حمایت‌کننده معنوی مشارکت دارند.



انتهای پیام/

برچسب ها: نهج‌البلاغه
ارسال نظر