صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۰ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
معاون امور صنایع وزارت صنعت:

شورای اقتصاد باید نحوه قیمت‌گذاری خوردو را مشخص کند

وزارت صنعت معتقد است که خودرو به عنوان یک کالایی انحصاری نباید شناخته شود و قیمت گذاری آن باید بر مبنای کیفیت و عرض و تقاضا تعیین شود که اگر این موضوع در شورای اقتصاد به تصویب برسد، قیمت گذاری در حوزه خودروسازان برداشته می شود.
کد خبر : 174146

محسن صالحی نیا، معاون وزیر صنعت درباره چالش قیمت گذاری و رقابتی شدن آن به خبرنگار اقتصادی آنا گفت: تفاوت دیدگاهی که مابین وزارت صنعت و شورای رقابت در قیمت گذاری خودروها به وجود آمده، بحث انحصاری بودن یا نبودن آن است.


وی ادامه داد: وزارت صنعت معتقد است که خودرو به عنوان یک کالایی انحصاری نباید شناخته شود و قیمت گذاری آن باید بر مبنای کیفیت و عرضه و تقاضا تعیین شود که اگر این موضوع در شورای اقتصاد به تصویب برسد، قیمت گذاری در حوزه خودروسازان برداشته می شود.


معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت درخصوص اینکه نظر شورای رقابت عکس این موضوع است نیز اظهار کرد: این شورا مسئولیتی نسبت به تعیین انحصاری بودن کالایی را نداشته و در واقع این شورای اقتصاد است که به عنوان مهمترین مرجع باید در این مورد اظهارنظر کند.


صالحی نیا افزود: شورای رقابت یک سازمانی است که به واسطه مصوبات شورای اقتصاد، تکالیف قیمت‌گذاری‌ها به آنها محول می شود.


وی همچنین درباره چگونگی ایجاد رشد و اشتغال پایدار نیز گفت: این شاخص های اقتصادی به پیش‌نیازهایی همانند نوسازی، بهبود و اصلاح ساختار در بنگاه های تولیدی، ایجاد فضای رقابتی، تامین مواد اولیه ارزان و با کیفیت و دیگر شاخص هایی مانند بهبود وضعیت بیمه و تامین اجتماعی و ... نیاز دارد.


معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین افزود: با توجه به ظرفیت و توانی که بنگاه‌های اقتصادی در امر تولید تاکنون از خود به نمایش گذاشتند، می‌توان با تکیه بر همین تولیدکنندگان مانع ورود کالای مشابه داخلی شد تا تولید ملی و اشتغالزایی بیش از پیش رونق بگیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر