صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۳ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶
یک متخصص ارتوپدی:

سالانه 200 هزار نفر در جاده‌ها مصدوم می‌شوند

یک متخصص ارتوپدی عنوان کرد: در ارتباط با موضوع تروما و کمک به آسیب دیدگان تنها جراح ارتوپدی نمی‌تواند به بیمار کمک کند، بلکه پرستار، بهیار و تیم اتاق عمل نیز در این رابطه سهیم هستند و ارتقا دانش و آگاهی آنها در کمک به بیمار بسیار موثر است.
کد خبر : 173681

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن ارتوپدی ایران، دکتر ذبیح الله حسن زاده در ارتباط با اصلی‌ترین چالش کشور در بخش حوادث گفت: سالانه در حوادث جاده‌ای حدود 20 هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند و 10 برابر این آمار مصدوم می‌شوند. تروما علاوه بر تصادفات جاده‌ای حوادثی مانند نزاع، درگیری، محل کار و ... را شامل می‌شود.


وی با بیان اینکه آمار افرادی که دچار تروما می‌شوند بالا است، ادامه داد: این موضوع علاوه بر اینکه برای سیستم بهداشت و درمان کشور هزینه‌بر است سبب از کار افتادگی افراد جامعه و یا مرگ جوانان می‌شود.
این متخصص ارتوپدی اضافه کرد: در ارتباط با موضوع تروما و کمک به آسیب دیدگان تنها جراح ارتوپدی نمی‌تواند به بیمار کمک کند، بلکه پرستار، بهیار و تیم اتاق عمل نیز در این رابطه سهیم هستند و ارتقا دانش و آگاهی آنها در کمک به بیمار بسیار موثر است.


وی در ادامه با توجه به برگزاری کنگره جامعه جراحان ایران گفت: امسال در این کنگره تعداد زیادی پرستار بخش ارتوپدی، پرستاران بخش ویژه و کارکنان بخش اتاق عمل حضور دارند و تعدادی از آنها نیز سخنرانی خواهند داشت.
حسن زاده افزود: در دانشگاه‌های همچون تبریز، شیراز، بقیه الله و مشهد به طور اختصاصی بخش‌ ارتوپدی تروما راه اندازی و به قطب‌های درمان تروما تبدیل شده است و بیماران به طور ویژه‌ در این مراکز پذیرفته و درمان می‌شوند.
این متخصص ارتوپدی در ادامه به موضوع اورژانس‌های ارتوپدی اشاره کرد و گفت: اورژانس ارتوپدی به عناوینی اطلاق شده که تاخیر در تشخیص و درمان آن به عوارض جدی منتهی می‌شود.
وی در خصوص انواع اورژانس‌های ارتوپدی عنوان کرد: در رفتگی مفاصل بزرگ، آرتریت سپتیک، سندرم کمپارتمان، آمبولی چربی، ضایعات تزریقی در دست،تنوواژینیت دست،ضایعات عصبی پیشرونده فقرات، عوارض عروقی اندام، شکستگی باز و شکستگی گردن فمور از انواع مشکلاتی است که حتما نیاز به اورژانس ارتوپدی دارد.
گفتنی است؛ کنگره جامعه جراحان ایران 18 تا 22 اردیبهشت در سالن همایش رازی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر