صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۷ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۶

چه عواملی باعث ساییدگی دندان‌ها می‌شود؟

یک متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی عنوان کرد: یکی از عوامل مهمی که باعث تخریب تاج دندان می‌شود، ایجاد نیروهای زیاد جوشی است که به دنبال عادت‌های غلط جویدن و یا جفت بندی غلط دندان‌ها ایجاد می‌شود.
کد خبر : 173629

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی انجمن متخصصان دندانپزشکی ترمیمی ایران، دکتر رضا طایفه دولو، اظهار کرد: رشته تخصصی دندانپزشکی ترمیمی به درمان بیماری‌های تاج دندان می‌پردازد و این درمان و بازسازی شامل نواقص تکاملی و اکتسابی مانند بیماری‌های میکروبی، بیماری‌های ناشی از تروما و آسیب‌های ضربه‌ای است. تمامی این عوامل با ایجاد اختلال در عملکرد دندان‌ها (جویدن و تکلم) و یا نواقص ظاهری، شکل و یا رنگ باعث نارضایتی بیمار می‌شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: یکی از عوامل مهمی که باعث تخریب تاج دندان می‌شود، ایجاد نیروهای زیاد جوشی است که به دنبال عادت‌های غلط جویدن و یا جفت بندی غلط دندان‌ها ایجاد می‌شود و این تخریب‌ها تحت عنوان بیماری‌های «سطح جونده» نامیده می‌شود.
این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ادامه داد: تمام کسانی که دچار سایش دندانی هستند یا به طور مکرر دچار شکستگی روکش‌ها، پرکردگی و شکستگی ریشه دندان‌ها می‌شوند به نحوی تحت استرس، نیروهای زیاد و یا تاثیر مواد شیمیایی مخرب مثل اسیدهای غذایی هستند و عامل اصلی این بیماری و تخریب می‌تواند ناهماهنگی بین عضلات و جفت شدن و حرکات دندان‌ها باشد که به دنبال آن دندان‌ها در مقابل پوسیدگی و شکستگی‌ها مستعد می‌شود. گاهی ناهماهنگی عضلات و دندا‌ن‌ها عامل دردهای عضلانی فک و صورت است که با میگرن‌ها و دردهای عصبی اشتباه گرفته می‌شود.
دولو اظهار کرد: یک ناراحتی ساده سطح جونده دندان‌ها می‌تواند دندان را مستعد ابتلا به بیماری‌های لثه و سیستم نگهدارنده آن کند و دوام و بقای آن را زیر سوال ببرد. بسیاری از بیماران به دنبال تخریب‌ها، تاج دندان‌های شان شکسته یا کوتاه می‌شود و احساس می‌کنند که حتی ارتفاع صورتشان هم تغییر کرده است.
وی گفت: دندانپزشکی ترمیمی با ارائه روش‌های دقیق ضمن مراقبت از سلامت نسج تاج دندا‌ن‌ها، به پیشگیری از عوامل مستعد کننده در برابر بیماری‌ها می‌پردازد.


انتهای پیام/

برچسب ها: تروما میگرن
ارسال نظر