صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴

معاون فرهنگی وزیر علوم: از شعارهای مقدس نباید به عنوان ابزار جلوگیری از نشریات استفاده شود

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: در دانشگاه‌ها بیش از سه هزار نشریه فعال وجود دارد و ما در پی تسهیل این امر هستیم که این نشریات دانشجویی را به هفت هزار نشریه در سطح دانشگاه‌ها برسانیم.
کد خبر : 17362

به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر سید ضیاء هاشمی در سیزدهمین همایش مدیران مسئول نشریات دانشجویی کشور که در سازمان پ‍ژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با مخاطب قراردادن مدیران مسئول نشریات دانشجویی گفت: شما اهل قلم هستید و مسئولیت پذیر و برای ما افتخار است که تسهیل کننده حرکت شما در دانشگاه‌ها باشیم.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: شما شعور و هیجان را همراه با عقلانیت دارید، شما اهل گفتگو هستید آن هم از طریق قلم زدن و ما امیدواریم با کمک شما در مسیر ارتقای شاخص‌های فرهنگی دانشگاه‌ها توفیق پیدا کنیم.


دکترهاشمی اضافه کرد: اگر قرار است از کسی دفاع شود باید از افرادی که اهل قلم هستند، دفاع شود. مگر ما با نشریات دانشجویی دنبال چه چیزی هستیم؟ مگر نه این است که دنبال توسعه فرهنگ و به دنبال آن امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه هستیم.یکی از بارز‌ترین مصداق‌های نهی از منکر در دانشگاه‌ها انتقاد است که در بسیاری از نشریات اتفاق می‌افتد.


وی با اشاره به لزوم اعتماد متقابل بین دانشجویان و مسئولان تاکید کرد: نشریات دانشجویی در واقع برآیندی از دانش و خلاقیت بخش مهمی از نخبگان این کشور یعنی جامعه دانشجویی است. نشریات باید در یک فضا و یک هدف حرکت کنند و در بارور کردن فرهنگ کشور بیش از پیش تلاش کنند.


وی افزود: دانشجویان به عنوان یک قشر پر شور و هیجان می توانند در حوزه فرهنگ کشور که اکنون نه می توانیم بگوییم در نقطه صفر است و نه می توانیم بگوییم در نقطه 100 است، این فضا را به سوی بهبود حرکت دهند البته این شور و هیجان باید با عقلانیت همراه شود.


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به اهتمام وزارت علوم در بحث آزاد اندیشی گفت: بخش مهمی از گفتگوها و اندیشه ها توسط شما فعالان نشریات دانشجویی صورت می گیرد و نظارت ما از نشریات دانشجویی از جنس حمایت است.


وی در پایان سخنان خود افزود: منافع ملی برای ما و همه شما مهم است و ما و شما اجازه نخواهیم داد تا از این منافع سوءاستفاده شود و ما به عنوان ناظر وظیفه داریم مقابل شعارهایی که علیه نظام و اسلام مطرح می شود بایستیم و البته سوء استفاده از شعارهای مقدس هم نباید توسط عده ای به عنوان ابزار جلوگیری از نشریات بشود.


انتهای پیام/

ارسال نظر