صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۹ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۶

روزهای بدون آیت الله به روایت محسن هاشمی

محسن هاشمی در مورد شایعه‌ خروج خانواده هاشمی از کشور گفت: این گونه حرکت‌های تخریبی، همان روندی است که مقام معظم رهبری به عنوان دوقطبی‌سازی از آن انتقاد کردند و قطعا اخلاق اسلامی اجازه دروغ، تهمت و تخریب را نمی دهد. امیدواریم مسئولان مربوطه به صورت بی طرفانه با همه تخلفات برخورد کنند و برخوردها فقط مربوط به یک گرایش سیاسی نباشد.
کد خبر : 173093

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا از برنا، محسن هاشمی رفسنجانی در گفت‌وگویی پیرامون آخرین وضعیت پرونده مهدی هاشمی، فائزه هاشمی و شرایط اصلاح‌طلبان و چگونگی پیشرفت مترو تهران در ابتدای انقلاب سخن گفت. شرح این مصاحبه را در ادامه می خوانید:


روزهای بدون آیت‌الله وضعیت خانواده چگونه است؟
شرایط دشواری است. از دست دادن پدر برای هر خانواده‌ای سنگین و طاقت‌فرساست اما برای ما موضوع دومی هم وجود دارد. از نظر بسیاری از ایرانیان و مردم، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پدر و پشتوانه‌ای برای جامعه بودند و این فقدان بار روانی و اندوه مضاعفی ایجاد می کند، هرچند همدردی و همراهی مردم بسیار برایمان شیرین و تسلی بخش است. از اسفندماه که مرخصی برادرم مهدی تمام شد و مجددا به زندان بازگشت شرایط مادرم دشوارتر شده است. همه ما تلاش می‌کنیم ایشان که بیشترین رنج را از فقدان آیت‌الله می‌برند را تسلی دهیم.
شرایط اصلاح‌طلبان را چگونه می‌بینید؟
اصلاح‌طلبان و جریان اعتدال در مقطع فعلی وضعیت حساس و تعیین کننده‌ای دارند. در آستانه انتخابات قرار داریم و حضور منسجم، موفق و پرشور در انتخابات پیش رو می‌تواند ضامن امنیت و پیشرفت کشور و تثبیت تفکر میانه روی و اعتدال باشد. انتظار این است همانگونه که در سال 1392 آیت‌الله هاشمی با درایت و تدبیر شرایط را مدیریت کردند تا حماسه سیاسی خلق شود، بزرگان کشور و رهبران جریان اصلاحات و اعتدال نیز با وفاق، همگرایی و تدبیر بتوانند به نظام و مردم آرامش داده و حماسه دیگری را بوجود بیاورند.


همه انتظار داشتند شما نامه تندتری به آقای قالیباف بنویسید؛ اما این‌طور نبود و نامه کاملا محترمانه و رسمی بود، علت چیست؟
نگرش بنده به مدیریت بر همین اساس است. حوزه اجرایی و مسایل عمومی جای مجادلات سیاسی نیست، اختلاف سلیقه ما نباید باعث شود که نقاط مثبت دیگران را نادیده بگیریم و یا در رسانه ها به یکدیگر پرخاش کنیم. اگر اختلاف نظر کارشناسی وجود دارد محل بحث آن جلسات کاری است نه تریبون‌های سیاسی. بر همین اساس به آقای قالیباف نامه نوشتم تا تنش در فضای مدیریت شهری کاهش یابد و روابط صمیمانه و همدلی بیشتری در سال جدید حاکم شود.
درباره دادگاه فائزه هاشمی و پرونده مهدی هاشمی خبر تازه‌ای ندارید؟
پرونده مهدی با وجود گزارش‌های مثبتی که از قاضی پرونده به دفتر مسئولان عالی‌رتبه نظام در زمان حیات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ارسال شده بود در فرایند اعاده دادرسی به نتیجه نرسید. البته اعاده دادرسی محدودیت برای طرح ندارد و ما امیدواریم با کاهش التهابات سیاسی، این پرونده بصورت کارشناسی مجددا رسیدگی شده وحکم آن نقض و اعاده دادرسی شود. در مورده خواهرم فائزه نیز امیدوارم در دادگاه تجدید نظر مسأله حل شود.
چرا برخی همچنان به‌دنبال خروج خانواده آیت‌الله هاشمی از کشور هستند؟
این گونه حرکت های تخریبی، همان روندی است که مقام معظم رهبری بعنوان دوقطبی‌سازی از آن انتقاد کردند و قطعا اخلاق اسلامی اجازه دروغ، تهمت و تخریب را نمی‌دهد. امیدواریم مسئولان مربوطه به صورت بی‌طرفانه با همه تخلفات برخورد کنند و فقط مربوط به یک گرایش سیاسی نباشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: محسن هاشمی
ارسال نظر