صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴
جمشیدی در نشست هم‌اندیشی بیانیه لوزان واحد نراق:

توافق‌نامه ایران در مذاکرات هسته‌ای باید کاملا جزئی و غیر قابل تفسیر باشد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق تاکید کرد: توافق‌نامه ایران در مذارکرات هسته ای باید کاملا جزئی باشد و غیر قابل تفسیر تا غربی‌ها از آن سوء استفاده نکنند.
کد خبر : 17304

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به همت دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی نشست هم اندیشی با موضوع بیانیه لوزان با سخنرانی دکتر جمشید شریفیان عضو هیئت علمی واحد نراق با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید در در دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی نراق برگزار شد.


جمشیدی درباره تحلیل حقوقی سیاسی بیانیه لوزان سوئیس، اصول حقوق بین الملل در قبال مسائل هسته ای ، آینده نگری نسبت به موضوع هسته ای به ایراد سخن پرداخت و موضوعاتی همچون نقض حقوق بشر و استفاده از سلاحهای کشتارجمعی از سوی آمریکا، انرژی هسته‌ای ایران، تاریخچه صنعت هسته‌ای ایران، تعهدات و وظایف ایران در قبال بیانیه، تحریم‌ها و قطعنامه‌های صادره از سوی شورای امنیت، اجماع آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها در بیانیه ژنو، میزان و ظرفیت غنی سازی در طول مذکرات، تعداد سانترفیوژ‌ها و نسلهای متفاوت آن را مطرح کرد.


عضو هیئت علمی حقوق دانشگاه آزاد اسلامی نراق با توجه به حقوق پذیرفته شده از سوی قدرت‌های بزرگ، آن‌ها را برشمرد و گفت: قدرت‌های بزرگ حق غنی سازی را به رسمیت شناختند، تحقیق و تفحص هسته‌ای که لازمه پیشرفت است را پذیرفته‌اند، ایران خواهد توانست تحقیقات و کار رآکتورهای هسته‌ای را ادامه دهد. اتحادیه اروپا اعمال تحریم‌ها را خاتمه دهد و تمامی قطعنامه‌های قبلی لغو خواهد شد.


وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها یک حق ویژه برای خودشان در نظر گرفته اند و آن اینکه درباره تحریم‌ها بعد از راستی آزمایی ایران و انجام تعهدات، تحریم‌ها رفع خواهد شد. یک نگرانی که وجود دارد اینکه در صورتی که آنان به تعهدات خود عمل نکنند، آیا ما می‌توانیم رآکتور‌های متوقف شده را مجددا راه اندازی کنیم؟


جمشیدی در پاسخ به این دغدغه ذهنی احتمالی گفت: البته مسلما خواهیم توانست مجددا رآکتورهای متوقف شده را احیا و فعال کنیم لیکن مستلزم پرداخت هزینه و گذشت زمان خواهد بود.


وی درباره انتشار گزاره برگ آمریکایی افزود: بعد از توافق نهایی متوجه می‌شویم که چقدر این فکت شیت واقعیت دارد.


عضو هیئت علمی واحد نراق ادامه داد: استناد کردن به توافق نامه‌های بین المللی در مقابل قدرت‌های بزرگ چندان نمی‌تواند پاسخ گو باشد و الان بر خلاف توافق نامه‌های بین الملل یمن را بمباران می‌کنند و جامعه جهانی سکوت اختیار کرده است.


وی افزود: کار هیئت مذاکره کننده بسیار سخت و پیچیده است، ما با حمایت از تیم مذاکره کننده زحمات این عزیزان را ارج می‌نهیم. باید یک کاری کنیم که از ایران فقط یک صدا خارج شود و اتحاد ما باعث یاس و نومیدی دشمنان خواهد شد.


جمشیدی گفت: هم ما به این توافق نیاز داریم و هم طرف مقابل، ما چاره‌ای جز اعتماد به آژانس نداریم، ان شاءالله که با اجرای این توافق، از تحریم‌های ظالمانه که علیه ملت ایران تحمیل شده عبور کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر