صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۹ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۶
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو :

کنسروها را پیش از مصرف 20 دقیقه بجوشانید

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو عنوان کرد: هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما باید آن‌ها را به مدت 20 دقیقه جوشاند.
کد خبر : 172811

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، دکتر یسنا بهمنش، دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسمومیت با مواد غذایی، گفت: مسمومیت با مواد غذایی در جریان تولید فرآورد‌ه‌های غذایی، تهیه و نگهداری آن‌ها ایجاد می‌شود.


وی افزود: مصرف کنندگان باید ضمن توجه به تاریخ تولید و انقضای محصولات از مصرف کنسروهایی که قوطی‌های آن دارای آثار نشت، برآمدگی، فرورفتگی و زنگ زدگی است، خودداری کنند.


به گفته بهمنش، هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما باید آن‌ها را به مدت 20 دقیقه جوشاند.


دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه یکی از کشنده‌ترین مسمومیت‌های غذایی بوتولیسم نام دارد، اظهار کرد: این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند، ایجاد می‌شود.


بهمنش گفت: علائم این نوع مسمومیت که برخی مواقع منجر به مرگ نیز می‌شود، شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است.


انتهای پیام/

برچسب ها: کنسرو مسمومیت
ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
فرزاد عدل
22:17 - 1398/02/09
من چندین رفرانس انگلیسی زبان را چک کردم همگی نوشته بودند که نیازی به جوشاندن کنسرو لوبیا نیست و می توان مستقیم آن را خورد