کنسروها را پیش از مصرف 20 دقیقه بجوشانید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، دکتر یسنا بهمنش، دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسمومیت با مواد غذایی، گفت: مسمومیت با مواد غذایی در جریان تولید فرآوردههای غذایی، تهیه و نگهداری آنها ایجاد میشود.
وی افزود: مصرف کنندگان باید ضمن توجه به تاریخ تولید و انقضای محصولات از مصرف کنسروهایی که قوطیهای آن دارای آثار نشت، برآمدگی، فرورفتگی و زنگ زدگی است، خودداری کنند.
به گفته بهمنش، هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما باید آنها را به مدت 20 دقیقه جوشاند.
دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه یکی از کشندهترین مسمومیتهای غذایی بوتولیسم نام دارد، اظهار کرد: این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شدهاند، ایجاد میشود.
بهمنش گفت: علائم این نوع مسمومیت که برخی مواقع منجر به مرگ نیز میشود، شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است.
انتهای پیام/