صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۲ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۶
قنبری خبرداد:‌

ضرورت افزایش ترانزیت ارتباطات بین‌الملل در برنامه ششم

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طبق برنامه ششم توسعه در حوزه زیرساخت ترانزیت بین الملل باید به 30 ترابیت بر ثانیه افزایش یابد که به خصوص در استان های مرزی ضروری است؛ برای انجام این کار آمادگی داشته باشند.
کد خبر : 172757

به گزارش گروه اقتصادی آنا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برات قنبری معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهارمین همایش سراسری مدیران این وزارتخانه به تبیین برنامه های پنج ساله وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداخت و با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه، افزود: در حوزه زیرساخت ترانزیت بین الملل باید به 30 ترابیت بر ثانیه افزایش یابد که به خصوص در استان های مرزی ضروری است برای انجام این کار آمادگی داشته باشند و برای اجرای این برنامه اصلاح ساختار شرکت زیرساخت و تشکیل شرکت ترانزیت ارتباطات بین الملل به صورت مستقل را داریم .


وی به تکلیف ارایه 4 خدمت الکترونیکی در 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: این خدمات شامل سلامت، آموزش، کشاورزی و بانکی است که به غیر از روستاهای بالای 20 خانوار در تمام شهرهای زیر 20 هزار نفر هم حداقل این 4 خدمت باید ارایه شود.


قنبری به توسعه و تکمیل شبکه ملی اطلاعات به صورت امن و پایدار و مطمئن، به عنوان یکی دیگر از تکالیف برنامه 5 ساله اشاره کرد و تاکید کرد: در این حوزه ما باید به 3 کشور نخست منطقه در انتهای برنامه 5 ساله برسیم و اگر در حال حاضر بخواهیم به رتبه 3 دست یابیم باید سرعت ما 24 مگابیت بر ثانیه باشد که نشان می دهد د دراین زمینه لازم است راه زیادی را طی کنیم.


معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کاهش 12.5 درصدی مراجعه مردمی به سازمان ها از دیگر تکالیف این برنامه برای وزارت ارتباطات بیان کرد و افزود : در این زمینه باید 30 رتبه جهانی ارتقاء داشته باشیم و همزمان باید به رشد 7.5 درصدی در الکترونیکی کردن تجارت کالا و خدمات برسیم .


وی 10 برابر کردن تولید محتوا در فضای مجازی را یکی دیگر از بند های این برنامه عنوان کرد و در ادامه تاکید کرد: یکی از سخت ترین تکالیف این برنامه فراهم کردن رایگان هوشمند سازی مدارس و امکان الکترونیکی کردن کتب درسی برای همه دانش آموزان شهرهای زیر 20 هزار نفر ، روستاها و حاشیه شهرهای بزرگ است.


قنبری اهداف کلان برنامه ششم توسعه را افزایش ظرفیت پهنای باند، افزایش محتوا ، افزایش ارایه خدمات الکترونیکی ، ارتقاء دانش داخلی ، افزایش پوشش شبکه های ارتباطی و فناوری اطلاعات برای همه روستا ها ، مناطق کمتر توسعه یافته و مناطق مرزی اعلام کرد و ادامه داد: ارایه خدمات نوین با ارزش افزوده ، افزایش ظرفیت تبادل پستی و ترافیک بین المللی، امنیت و توسعه فناوری های داخلی و پرداختن به فناوری فضا و ایجاد فناوری داخلی در این حوزه از دیگر اهداف کلان برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است .


وی تغییر شبکه از دیجیتال به سمت فول IP را یکی از مهمترین برنامه ها در حوزه شبکه های انتقال دانست و خاطر نشان کرد: گسترش شبکه در آینده همه بر مبنای فیبر انجام می شود که در این زمینه یک میلیون پورت FTTH در استان ها توسط شرکت مخابرات ایران افتتاح می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر