نوشیدنیهای طبیعی انرژیزا با ترکیب مدرن
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مردم در زندگی امروزی عادت کردهاند زمان زیادی را بیرون از خانه بگذارنند؛ این یعنی از دست رفتن انرژی و خستگی و در نهایت بیحوصلگی. در این سبک زندگی پیدا کردن چیزی که همزمان بتواند هم خستگی و بیقراری بدن را رفع کند، هم لذتبخش باشد، بهترین خبر آنهایی است که حسرت یک روز پرانرژی را میخورند.
خبر خوب آنکه نوشیدنیهای ضدافسردگی با ترکیب گوارانا، جینسینگ و عصاره سیب با خاصیت ضدافسردگی در راه هستند؛ نوشیدنیهایی که به مصداق «به یک کرشمه بر آید دو کار» به دلیل طبیعی و سالم بودن و داشتن دو برابر کافئین و فیبر، بدون اثرات جانبی، به تقویت حافظه کمک میکنند و انرژی و نشاط از دست رفته ناشی از خستگی را باز میگردانند.
از کافئین موجود در جینسینگ و گوارانا به عنوان کارت اعتباری انرژی یاد میکنند و بر این باورند که نهتنها به سوخت و ساز بدن کمک میکنند، که استفاده از آن میتواند جایگزین سالم و گیاهی مناسبی برای کاهش وزن و کمبود انرژی باشد و به تقویت حافظه کمک کند.
گوارانا؛ بهترین دوست فکر خسته
از دهه 50 که نوشیدنی گوارانا به طور گسترده در ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفت، محبوبیت آن بین مصرف کنندگان روز به روز بیشتر شده است. این میوه به وقت رسیدن شکاف میخورد و دانههایی سیاه از آن بیرون میآید که شکلی چشم مانند به آن میدهد. میوه گوارانا، سفید و گوشتی است و دانههای قهوهای تیره آن را احاطه کردهاند که به اندازه دانههای قهوه هستند، اما بیش از دو برابر قهوه، کافئین دارند. کافئین طبیعی موجود در این گیاه مستقیما روی مرکز سیستم عصبی اثر گذاشته آن را تحریک میکند و موجب رفع خستگی و بالا بردن سطح فعالیت میشود. بنابراین این گیاه سنتی برای افزایش احساس انرژی و به منظور بهبود عملکرد ذهنی و جسمی به نوشیدنیهای انرژیزای سلامت افزوده میشود. دانههای گوارانا علاوه بر خاصیت کافئینی، دارای مقادیر بسیار زیادی فیبر است که محرک انرژیزای موجود در آن به آرامی آزاد میشود و تا پنج ساعت خاصیت انرژیزایی ایجاد میکند.
گفته شده گوارانا به افراد قبیله آمازون انرژی بسیاری میداد و آنها با خوردن این گیاه میتوانستند بیشتر از یک روز بدون احساس گرسنگی در جنگل به شکار بپردازند.
جینسینگ؛ گیاه جوان کننده
پیشینه 5 هزار ساله گیاه جینسینگ به کوههای چین بازمیگردد. مردم چین برای چیدن این گیاه به کوههای سردسیر میرفتهاند تا از آن به عنوان داروی جوانکننده استفاده کنند.
واژه «جین» میان بومیان چینی معنای آدمنما (شبیه آدم) را میداده است و وجه تسمیه آن شباهت خاص شکل ظاهری ریشه آن با هیبت یک انسان بوده است.
جینسینگ قرن ها در طب سنتی برای افزایش حافظه، کاهش خستگی و کم کردن میزان انسولین در افراد مبتلا به دیابت خفیف، درمان مشکلات ریوی، تومورهای سرطانی و افزایش طول عمر استفاده میشده است. اطبای کهن چین از ریشه آن را برای درمان هر نوع بیماری، مفید میدانستند و به منظور بازیابی سلامت از دست رفته بیمار، جویدن ریشه آن را تجویز میکردهاند.
این گیاه اکنون در شمال آمریکا و آسیای شرقی عمدتا در شمال شرق چین، کره، بوتان، سیبری شرقی به طور معمول در آب و هوای سردتر یافت میشود.
سیب؛ نماد عشق و جاودانگی
سیب برای هزاران سال در آسیا و اروپا رشد کرده و از طریق اروپاییان به شمال امریکا برده شده است. اهمیت این میوه در فرهنگهای مختلف آنقدر زیاد بوده که در همه فرهنگها و آیینها از آن سخن گفته شده است.
در افسانهها از سیب به عنوان نمادی زندگی، باروری، سلامتی، عشق و جاودانگی نام برده شده است. در داستانهای کهن ایران از این میوه با عنوان هدیه عاشق به معشوق یاد شده است.
در افسانههای یونانی آمده است: شکارچی زیبا و ماهری به نام آتلانته با خواستگاری به نام ملانیون مسابقه دو میدهد و چون ملانیون برای پرت کردن حواس آتلانته از سه سیب زرین استفاده کرده توانسته مسابقه را ببرد.
پزشکان تاکید بسیار زیادی به مصرف سیب دارند و میگویند مصرف روزانه سیب، سیستم عصبی را تسکین میدهد و افراد عصبی با خوردن سیب از آرامش بیشتری به دست میآورند.
انتهای پیام/