صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۰ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۶
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت اعلام کرد:

امسال زائران خانه خدا آموزش‌های امداد فردی می‌بینند/ صدور مجوز درمانگاه در مشعر، منا و عرفات

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با اعلام این مطلب که منتظر تشکیل کاروان‌ها و آغاز آموزش حجاج هستیم، گفت: عربستان برای اولین بار با مجوز برپایی درمانگاه در مشعر، منا و عرفات را صادر کرد.
کد خبر : 171967

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از جمعیت هلال احمر، سیدعلی مرعشی با اعلام این مطلب که منتظر پایان ثبت‌نام و مشخص شدن تعداد و ظرفیت کاروان‌های حج ۹۶ هستیم تا بتوانیم پزشکی برای آغاز بررسی استطاعت جسمانی زائران معرفی کنیم، گفت: دو تا سه برابر ظرفیت مورد نیاز پزشک برای هر استان اعلام می‌شود و مدیر هر کاروان‌ از پزشکان دارای صلاحیت یک نفر را به عنوان پزشک کاروان خود انتخاب می‌کند.


وی اعلام کرد: برای مدیران ستادی سازمان حج و زیارت، زائران و پزشکان آموزش‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است و امسال برای اولین بار حجاج آموزش‌های امداد فردی را دریافت می‌‌کنند تا در صورت بروز هر مشکلی بتوانند از خود مراقبت کنند.


مرعشی افزود: آموزش بهداشتی و امدادی زائران در کنار سایر آموزش‌ها طی جلسات پیش از اعزام برگزار خواهد شد و در کنار روحانی و مدیر کاروان، پزشک کاروان نیز مباحث بهداشتی و درمانی را به زائران ارائه می‌دهد.


رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در خصوص مذاکرات صورت گرفته با مسئولان سعودی در زمینه خدمات درمانی، گفت: طرف سعودی موافقت کرده است که به هر تعداد درمانگاه که ما نیاز داریم مجوز فعالیت بدهد. به همین دلیل به محض مشخص شدن هتل‌ها بررسی می‌کنیم تا ببینیم بر اساس تعداد زائران هتل‌ها درمانگاه‌ها را در کدام هتل‌ها برپا کنیم. البته به احتمال قوی همانند سال ۹۴ در مدینه ۶ درمانگاه و در مکه به تعداد هتل‌هایی که زائران در آن مستقر هستند درمانگاه خواهیم داشت.


زمینه سازی برای ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به عربستان


وی تصریح کرد: بر اساس توافق صورت گرفته مشکلی در ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به عربستان وجود ندارد، تعامل کافی انجام شده و به موقع داروها ارسال خواهد شد.


رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت یادآور شد: قراردادهای بخش پزشکی همانند سال‌های قبل بوده است. البته در سال‌های قبل یکی از خواسته‌های مسئولان عربستان این بوده که در مشعر، منا و عرفات تیم پزشکی جایگاه خاصی نداشته باشد (چادر ویژه‌ای به عنوان درمانگاه اختصاص داده نشود)، اما امسال مجوز برپایی چادر ویژه هیات پزشکی، ایجاد درمانگاه و نصب تابلو به مسئولان بخش پزشکی داده شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر