اولویت تامین مسکن مددجویی با مناطق روستایی ومحروم است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد، سید پرویز فتاح این بخشنامه را با توجه به رویکرد ویژه این نهاد در تامین مسکن نیازمندان و مددجویان تحت حمایت و افزایش ۵ برابری بودجه کمیته امداد در حوزه مسکن با هدف ایجاد تحول چشمگیر در حوزه تامین مسکن مددجویان تحت حمایت این نهاد صادر کرده است.
در این بخشنامه به ایجاد نظام مشارکت خیران، موسسات دولتی، غیردولتی و فعالان عرصه صنعت ساختمان به منظور تامین مسکن نیازمندان در زمینههای فنی، اجرایی و مالی با نقش آفرینی ویژه خانوارهای تحت حمایت و رویکرد قرض الحسنه توجه شده است؛ چرا که کمیته امداد در نظر دارد در یک برنامه پنج ساله خانوارهای فاقد مسکن تحت حمایت را با کمک خیران و اعطا زمین از سوی دولت، خانهدار کند.
بر این اساس، اولویت برخورداری از خدمات مسکن با مناطق روستایی، محروم، مرزی، شهرستانهای زیر ۱۰۰هزار نفر جمعیت و مناطق در معرض آسیب بلایای طبیعی است.
در سیاستهای تامین و ارائه خدمات مسکن به نیازمندان تاکید شده است که کمک به اسکان سالمندان و زنان سرپرست خانوار با محوریت خانواده و رعایت الگوی مسکن مناسب خانوار و متناسب با اقلیم در برنامه احداث و خرید باشد و مدیریت اسکان خانوارهای تحت حمایت با رعایت ملاحظات اخلاقی، فرهنگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی لحاظ شود.
رئیس کمیته امداد با توجه به اهمیت موضوع در این بخشنامه که از سوی هیات امنای این نهاد تصویب شده؛ خواستار تامین مسکن نیازمندان بارعایت الگوی اسلامی ایرانی از طریق کمک به تعمیرات، بهسازی، مقاوم سازی، احداث، خرید، ودیعه و اجاره واحدهای مسکونی با اولویت تعمیرات، بهسازی و مقاوم سازی شده است.
شایسته ذکر است اعتبار حوزه مسکن کمیته امداد در سال ۹۶ به حدود ۷۵۰ میلیارد تومان رسیده، این در حالیست که بودجه این حوزه در سال ۹۵، ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
بر همین اساس سال گذشته ۲۰ هزار خانوار مددجوی کمیته امداد صاحب خانه شدهاند اما همچنان ۱۵۰ هزار خانوار فاقد مسکن هستند و منازل۳۵۰ هزار خانوار نیازمند تسهیلات تعمیرات و بهسازی است که در صورت اختصاص زمین ارزان قیمت از سوی دولت و بهره گیری از ظرفیت استانها و خیران مسکن ساز مشکلات مسکن مددجویان رفع خواهد شد.
انتهای پیام/