تذکر سازمان غذا و دارو به واحدهای تولیدی موادغذایی درباره استفاده از تخممرغ
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: کارخانجات تولید مواد غذایی در صورت استفاده از تخم مرغ، ملزم به استفاده از تخم مرغ مایع پاستوریزه هستند.
کد خبر : 171757
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، سمیره مصاحب در خصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی، با توجه به مخاطرات میکروبی و فیزیکی استفاده از تخم مرغ معمولی افزود: به منظور ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسیهای کارشناسی به عمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآوردههای غذایی که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده میشود و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند.
صباح یادآور شد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.
انتهای پیام/