صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴
فوق تخصص قرنیه و گلوکوم در گفت‌وگو با آنا:

قوز قرنیه درمان قطعی ندارد

فوق تخصص قرنیه و گلوکوم، با بیان اینکه قوز قرنیه درمان قطعی ندارد، گفت: روش‌های درمانی قوز قرنیه از قبیل عینک و لنز سخت تنها موجب توقف بیماری می‌شود.
کد خبر : 17165

دکتر رضا زارعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره قوز قرنیه و روش‌های درمانی آن گفت: قوز قزنیه یک نوع بیماری چشمی است که معمولا زمینه مادرزادی و ارثی دارد و بیشتر در سنین نوجوانی و جوانی بروز پیدا می‌کند. در برخی افراد نیز رشته‌هایی که کلاژن را می‌سازند مقاومت ندارند در نتیجه در سنین نوجوانی و جوانی قسمت‌هایی از قرنیه تغییر شکل می‌دهد و خود را به شکل استیگماتیسم نامنظم نشان می‌دهد.


وی افزود: به طور کلی آستیگماتیسم به دو شکل منظم که معمولا با عینک و لنز برطرف می‌شود و نامنظم که بیشتر زمینه پیدایش قوز قزنیه است بروز پیدا می‌کند.


این فوق تخصص قرنیه و گلوکوم درباره علائم قوز قرنیه گفت: قوز قرنیه با علائم شایع کاهش و تاری دید خود را نشان می‌دهد که این علائم با گذشت زمان پیشرفت می‌کند و تا سن 25 سالگی تداوم پیدا می‌کند و بعد متوقف می‌شود که البته در برخی افراد پیشرفت قوزقرنیه تا 30 سالگی ادامه پیدا می‌کند.


زارعی افزود: در برخی موارد با پیشرفت بیماری و کاهش دید بیماران قادر به تحمل عینک نیستند و قدرت بینایی آنها با عینک قابل جبران نیست. قوز قرنیه در بیشتر موارد هر دو چشم را گرفتار می‌کند اما شدت آن با یکدیگر متفاوت است.


این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه قوز قرنیه در مراحل اولیه با عینک اصلاح می‌شود، گفت: اما در افرادی که بیماری با عینک اصلاح نشد بیمار وارد مرحله دوم درمان می‌شود.


وی افزود: در این مرحله (کراسلینک) برای بیماران در اتاق جراحی قطره‌های مخصوصی به داخل چشم ریخته می‌شود. این قطره منجر می‌شود رشته‌های گلاژن مجدد قدرت پیدا کنند و بیماری متوقف شود.


زارعی ادامه داد: بعد از تزریق قطره و توقف بیماری بر حسب شدت و پیشرفت بیماری برای بیمار عینک و لنز سخت تجویز می‌شود که در نهایت در صورت پاسخگو نبودن تمام این روش‌ها برای بیمار پیوند قرنیه تجویز می‌شود.


این فوق تخصص قرنیه و گلوکوم در پایان خاطرنشان کرد: در مرحله جراحی نیز بر حسب نیاز بیمار پیوند به صورت لایه‌ای یا کامل انجام می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: عینک
ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
لیلا ملک
19:23 - 1398/10/08
من ۴۲سالم دو دکتر جراح چشم گفتن قوزی قرنیه درمان ندارد شماره چشمم ۳ونیم است از عینک خسته شدم ایا درمان داره؟
رفیعی
00:18 - 1398/01/30
سلام ۲۹سال دارم قوز قرنیه دارم با تجویز پزشک یه مدت لنز طبی گذاشتم تاثیر نداشت بعد دکتر عوض کردم الان نزدیک ۳ ساله رینگ گذاشتم عینک هم میزنم ولی بیناییم بهتر نشده
حمید مصطفوی
13:36 - 1397/09/24
۳۱ ساله قوز قرنیه دارم از عینک خسته شدم
احسان صیاد
14:09 - 1397/09/11
سلام ایا قوز قرنیه با عینک برطرف میشود
فیروزه یوسفی
21:55 - 1397/09/08
من قوز قرنیه دارم نمره چشمم 6 شده آیا نمره بالاتر هم میره و قوز قرنیه هم پیشرفت می‌کنه در ضمن من 30 سالمه و هزینه این عمل لینک چنده و بعد از عمل چند نمره از نمره چشمم پایین میاد منتظر جوابتون هستم
باتشکر