وزیر بهداشت: برای رسیدن به نظام سلامت کارآمد، حتما باید یکی دو دهه صبر کرد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سید حسن هاشمی امروز در جمع مردم روانسر در مسجد جامع این شهر، اظهار کرد: دولت در حوزههای مختلف از جمله حوزه سلامت، خدمات و اقدامات ارزشمندی را انجام داده است اما متاسفیم که مردم روانسر هنوز نتوانستهاند شهد و شیرینی طرح تحول سلامت را بچشند.
وزیر بهداشت با اشاره به عدم وجود بیمارستان در روانسر، خاطرنشان کرد: بخش عمدهای از خدمات طرح تحول سلامت در بیمارستانها ارائه میشود و وقتی در روانسر، بیمارستان وجود ندارد، یعنی قسمتی از خدمات طرح تحول همچون کاهش پرداختی، تکریم بیماران و تهیه تجهیزات و ملزومات و خدمات پزشکی ارائه نمیشود و بخشی از عملکرد وزارت بهداشت در این منطقه، بروز و ظهور نداشته است.
هاشمی ضمن تاکید بر اهمیت خود مراقبتی و توجه مردم به سلامتی خود، یادآور شد: توجه به سلامتی باعث میشود که کمتر به پزشک و بیمارستان نیاز پیدا کنیم به عنوان نمونه مصرف قند، شکر و روغن کمتر و افزایش تحرک بدنی موجب سلامت و نشاط جامعه میشود البته رعایت این موارد، از ما رفع تکلیف نمیکند و امیدواریم مقدمات ساخت بیمارستان روانسر به سرعت آغاز شود.
وزیر بهداشت از افتتاح بیمارستان پاوه در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: از منطقه ورفتار مردم روانسر لذت بردم زیرا تنها خواسته آنها، ساخت بیمارستان بود.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: دولت خدمات بسیار زیادی در حوزههای مختلف به مردم ارائه داده است و به عنوان یک شهروند ایرانی از دکتر روحانی به دلیل برخی از کارهای بدی که دیگران کردند و ایشان انجام نداد، تشکر میکنم چرا که بنای دولت یازدهم بر عقلانیت، تدبیر و استفاده از دانش و صاحب نظران بوده است.
وزیر بهداشت ادامه داد: مردم روانسر بسیار شریف و رئوف هستند و اقدام آنها در گرفتن رضایت خانواده مقتول در سال گذشته، نشان از منش و جوانمردی مردم این منطقه دارد و با توجه به اینکه این شهر در مسیر مواصلاتی قرار دارد و جمعیت آن رو به افزایش است، حتما آینده درخشانی خواهد داشت.
وی اظهار داشت: برای رسیدن به نظام سلامت کارآمد، حتما باید یکی دو دهه صبر کرد و نقش مردم و مراقبت از سلامت خود بسیار مهم است، بنابراین مهم نیست که چه فردی وزیر باشد بلکه مهم است که تمام ارکان حکومت شامل دولت، مجلس، قوه قضاییه و رسانهها و صاحبان تربیون برای رسیدن به نظام سلامت کارآمد به وزارت بهداشت کمک کنند.
هاشمی با بیان اینکه طرح تحول سلامت ناشی از خرد جمعی و استفاده از دانش و تجارب بین المللی است، افزود: ناظران داخلی و بین المللی مانند مشاوران سازمان بهداشت جهانی، برای اجرای بهتر طرح تحول سلامت به وزارت بهداشت کمک میکنند.
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم ادامه اجرای طرح تحول سلامت، خاطرنشان کرد: مدعی نیستیم که در اجرای این طرح بزرگ، اشکال وجود ندارد و همه باید همدل باشیم و برای سلامت مردم، ارزش قائل شویم و فکر نکنیم که سلامت، هزینه است بلکه همانند دانش است که برای نسلهای آینده، سرمایه گذاری میکنیم.
هاشمی در خصوص کارنامه دولت یازدهم در حوزه سلامت، اظهار داشت: توانستیم هزینههای مردم در بیمارستانهای دولتی را از ارقام بالا به 3 درصد برای روستاییان و 6 درصد برای مردم شهری کاهش دهیم که خدمت بزرگی بوده است.
وزیر بهداشت یکی از مهمترین اقدامات وزارت بهداشت را توسعه زیرساختهای حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: هزاران پایگاه و خانه بهداشت و مرکز جامع خدمات سلامت در طول سه سال و نیم گذشته در کشور ساخته شد به عنوان نمونه فقط در یکسال، دو هزار و 500 خانه بهداشت ساخته شد و یا 21 هزار تخت بیمارستانی تا پایان دولت تحویل داده می شود که در طول دولت های گذشته، بی سابقه بوده است.
دکتر هاشمی با اشاره به دسترسی بیشتر مردم به خدمات حوزه پزشکی در دولت یازدهم، گفت: تا کنون 12 هزار پزشک، متخصص و فوق تخصص در کشور به ویژه در مناطق محروم توزیع شدند و حداقل دو هزار میلیارد تومان تجهیزات پزشکی مورد نیاز در بیمارستانها تامین شدند.
انتهای پیام/