صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۲ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۶
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران:

اقتصاد صادرات محور، نیازمند حمایت دولت است

دولت باید برای برطرف کردن ساختار معیوب تولید در کشور سنگ بنای جدیدی از انواع حمایت‌ها نظیر ارائه تسهیلات،‌ آسان‌سازی شرایط تولید،‌ مواد اولیه ارزان، جلوگیری از قاچاق و ... را ابتدا برای تولید و اشتغالزایی پایدار فراهم کند تا محصول تولید شده بتواند رقابت کافی را در بازار داخلی و خارجی داشته باشد.
کد خبر : 171018

به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا، محمدلاهوتی رئیس کنفدراسیون صادرات ایران درخصوص اهمیت صادرات محور شدن کشور در سال جدید گفت: صادرات محور بودن در اقتصاد،‌ تنها در صادرات کالاهایی با برند ایرانی معنا نمی‌شود؛ بلکه زمانی می‌توان اقتصادی را صادرات‌محور دانست که تولیدملی دارای ثبات پایدار و به همراه ارزش افزوده کافی باشد.


وی ادامه داد:‌ زمانی که اقتصاد می خواهد به سمت تولید کالاهای صادرات‌محور تمرکز کند لازمه آن حمایت اساسی تمامی نهادهای دولتی و نظارتی است؛‌ دولت برای برطرف کردن ساختار معیوب تولید در کشور، باید سنگ بنای جدیدی از انواع حمایت‌ها نظیر ارائه تسهیلات،‌ آسان‌سازی شرایط تولید،‌ مواد اولیه ارزان، جلوگیری از قاچاق و ... را برای تولید پایدار و اشتغالزایی فراهم کند تا تولیدکننده با اطمینان خاطر از حمایت‌های واقعی،‌ محصولی را تولید کند که قدرت رقابت کافی در بازار داخلی و خارجی را داشته باشد.


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران افزود: بر اساس آمارهای رسمی ارائه شده در بسیاری از بخش‌های تولیدی دارای عملکرد مثبتی نبوده ایم و حتی مثبت شدن تراز تجاری نیز بر اساس عملکرد نفت و محصولات وابسته به آن رخ داده و جای خالی صنعت،‌ کشاورزی و ... در رشد تراز تجاری کاملا خالی است.


لاهوتی نیاز تولید پایدار و اشتغالزایی را بهره‌وری دانست و تاکید کرد: تسهیل شرایط ورود سرمایه گذار خارجی برای ایجاد شرکت های مشترک طرف خارجی با بخش خصوصی ایران و تزریق دانش و تکنولوژی روز دنیا به بنگاه های اقتصادی می تواند به کاهش قیمت کالاهای تولیدی و رقابتی شدن آن در بازار منطقه کمک شایانی کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر