صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۷ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۶
معاون بهداشت وزیر بهداشت:

۱۸ سال است موردی از فلج اطفال نداشتیم

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه هیچ موردی از بیماری فلج اطفال در کشور گزارش نشده است، گفت: راه‌های پیشگیری از این بیماری هم‌چنان در حال اجرا است.
کد خبر : 171017

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر علی اکبر سیاری در حاشیه مراسم افتتاحیه مرحله دوم طرح ملی وارنیش فلوراید در جمع خبرنگاران درباره وضعیت شیوع بیماری «فلج اطفال» در کشور، گفت: ۱۸ سال است که هیچ موردی از این بیماری در کشور نداشته‌ایم، اما با دو کشور پاکستان و افغانستان که بیشترین موارد فلج اطفال را دارند، همسایه هستیم و آنها هنوز هم در کنترل این بیماری موفق نشده‌اند. نوروز دو سال گذشته، یک مورد ابتلا به این بیماری در عراق اتفاق افتاد که در همان مدت تمام کودکان غرب کشور واکسین شدند.


معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به برنامه وارنیش فلورایدتراپی، یادآور شد: در این طرح قرار شد سالانه دو نوبت برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در سراسر کشور برنامه وارنیش فلورایدتراپی به صورت رایگان انجام شود و 45 هزار نفر از کارکنان بهداشت در این زمینه آموزش دیدند. هدف از اجرای آن کاهش پوسیدگی دندان در این مقطع سنی بود که به لحاظ اقتصادی و بهداشتی موثر است و یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از پوسیدگی عنوان می‌شود.


وی افزود: تاکنون 600 هزار مورد خدمت فیشور سیلانت (شیاربندی دندان) و 500 هزار خدمت ترمیمی به دانش‌آموزان ارائه شده است. همچنین یک میلیون و 350 هزار مادر باردار از این خدمات بهره‌مند شدند. اجرای این برنامه در واحدهای بهداشتی و مدارس توسط واحدهای سیار صورت می‌گیرد.


معاون بهداشت وزیر بهداشت هدف از اجرای این طرح را کاهش تعداد دندان‌های پوسیده دانش‌آموزان از 2.09 به عدد یک عنوان کرد و گفت: این طرح گسترده، هزینه بالایی دارد و با اجرای آن می‌توانیم تعداد دندان‌های سالم دانش‌آموزان را به حداکثر و موارد پوسیده را به حداقل برسانیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر