صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴

شرایط ویژه سربازی برای افراد فعال در شرکت‌های دانش بنیان تدوین شد

شرایط ویژه سربازی برای افراد فعال در شرکت‌های دانش بنیان با همکاری بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری تدوین شد.
کد خبر : 17065

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید محمد صاحبکار خراسانی دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان گفت: مهمترین فعالیت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، تدوین و اجرای برنامه‌های حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان است و طی چند سال گذشته، مشکلات مختلف شرکت‌های دانش بنیان مورد توجه این معاونت بوده و اقداماتی مانند تهیه لایحه حمایت از شرکت های دانش بنیان و پیگیری تصویب و اجرای آن عملی شده است.


وی افزود: یکی از مسایلی که شرکت‌های دانش بنیان با آن مواجه بودند، انجام خدمت سربازی برای افراد اصلی این شرکت‌ها است، به نحوی که با جدا شدن یک فرد اصلی، فعالیت شرکت به صورت قابل ملاحظه ای افت می کرد.
صاحبکار اظهار کرد: خوشبختانه طی چند سال گذشته شرایط انجام خدمت وظیفه تخصصی برای افراد تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان (مانند برگزیدگان المپیادها، برگزیدگان کنکور و ...) فراهم شده بود و این افراد، پس از گذراندن دوره آموزش سربازی، الزامی به حضور تمام وقت در پادگان ها نداشته و با اجرای موفق یک پروژه تحقیقاتی مورد نیاز دستگاه های دفاعی ودولتی، کارت پایان خدمت خود را دریافت می کردند.
وی افزود: علاوه بر موارد، افراد مشمول خدمت نظام وظیفه تخصصی می توانند با شرایط ساده تری برای شرکت در همایش های علمی به خارج از کشور نیز سفر کنند.








افراد معرفی شده باید دانش آموخته درمقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی باشند و بیش­از سه سال از تاریخ دانش­آموختگی در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی نگذشته باشد، البته دانشجویان دوره دکتری تخصصی که از پیشنهاد رساله دکتری خود با موفقیت دفاع کرده باشند، نیز مشمول مزایای این طرح می­ شوند

صاحبکار گفت: با توجه به تجربیات گذشته، شیوه نامه ای با عنوان «دانش آموختگان برتر فناور» تهیه شده است تا افراد کلیدی و کارشناسان خبره شرکت های دانش بنیان هم در صورتی که امتیاز لازم در زمینه پژوهش و فناوری را کسب کنند، بتوانند از خدمات نظام وظیفه تخصصی استفاده کرده و با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بنیاد ملی نخبگان، به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی شوند.
شرایط شرکت دانش بنیان و افراد متقاضی
دبیر کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: شرکت هایی که مورد تایید کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان قرارگرفته باشند و اسامی آنها در صفحه اول سامانه www.Daneshbonyan.ir قرار دارد، می توانند کارشناسان برترخود را معرفی کنند.
وی افزود: همچنین شرکت های متقاضی باید حتما دارای اظهارنامه مالیاتی باشند و کالاها و خدمات دانش­بنیان خود را بر اساس اطلاعات اظهار نامه مالیاتی به فروش رسانده باشند.
صاحبکار در زمینه شرایط افراد متقاضی یادآور شد: افراد معرفی شده باید دانش آموخته درمقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی باشند و بیش­از سه سال از تاریخ دانش­آموختگی در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری تخصصی نگذشته باشد، البته دانشجویان دوره دکتری تخصصی که از پیشنهاد رساله دکتری خود با موفقیت دفاع کرده باشند، نیز مشمول مزایای این طرح می­ شوند.
وی ادامه داد: فرد معرفی شده باید یکی از کارشناسان برترشرکت دانش بنیان باشد ودرحال حاضر به صورت تمام وقت در شرکت دانش­بنیانِ مورد نظر مشغول به فعالیت باشد و برای دست­کم شش­ماه اخیر، سابقه بیمه پرداختی در شرکت داشته باشد.


سهمیه 10 نفری برای شرکت های دانش بنیان
صاحبکار افزود: هر کدام از شرکت های دانش بنیان که دارای فروش مندرج در اظهارنامه مالیاتی باشد، ازجمله شرکت های نوپا و شرکت های تولید کننده و صنعتی، می توانند یک نفر را به عنوان سهمیه خود معرفی کنند و به ازای هر 500 میلیون تومان فروش مندرج در اظهارنامه مالیاتی و یا هر10 نفر نیروی انسانی شاغل بیمه شده، می توانند یک نفر دیگر را به عنوان سهمیه خود معرفی کنند.
وی یادآور شد: یک شرکت با فروش بیش از 500 میلیون تومان، می تواند 2 نفر را به عنوان سهمیه خود معرفی کند که سقف این سهمیه برای هر شرکت 10نفر تعیین شده است.
صاحبکار تصریح کرد: البته معرفی این افراد از سوی شرکت‌ها به هیچ وجه به معنای استفاده فرد از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی نیست و این فرد باید توانمندی حداقلی را برای اجرای موفق پروژه پژوهشی در دستگاه های دفاعی و دولتی داشته باشد و امتیاز لازم را در حوزه پژوهش و فناوری کسب کند.
دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی ریاست جمهوری یادآور شد: برای استفاده افراد فعال در شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی، هیچ نیازی به مراجعه حضوری فرد یا ارایه تقاضای مکتوب به معاونت علمی و فناوری نیست و فرد متقاضی باید اطلاعات خود و شرکت متبوع خود را در سامانه Soraya.bmn.ir ثبت و بصورت الکترونیکی مراحل آن را پیگیری کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر